Híer moet je zijn voor de tofste buitenbar van Nederland

Na een heerlijk zonnig weekend kunnen we er bijna niet meer op wachten: de zomer! De lente is allemaal leuk en aardig, maar de zomer is waar we natuurlijk naartoe leven. Ik kan niet wachten om met een glas wijn, al nippend andere mensen te begluren. Heerlijk! Zocht jij nog een goede plek waar je dit kunt doen? Dan moet je zeker even naar Roffa gaan! Hier komt namelijk een heel toffe buitenbar, en de foto’s moet je echt zien!

Jazzpodium BIRD

Iedereen die al een beetje bekend is in Rotterdam, weet dat je naar Jazzpodium BIRD moet gaan voor fijne muziek, lekker drinken en natuurlijk heerlijk eten. Maar deze zomer gaat hier iets heel tofs gebeuren! BIRD opent namelijk haar deuren naar buiten en op het grasveld voor de zaak komt de coolste buitenbar van Rotterdam. En het beste nieuws: je hebt er áltijd zon!

De buitenbar, dat Garden of BIRD gaat heten, wordt omgeschreven als het ‘eigenzinnige broertje’ van BIRD en zal een menu hebben waar je U tegen zegt! De kaart is onderverdeeld in vier dranken (rum, gin, wodka en whiskey) en wordt gekenmerkt door klassieke cocktails met een twist. En dan is de twist vooral de garnering, die je zelf kunt plukken in de kruidentuin naast de bar.

De bar zelf bestaat uit grote zeecontainers en wordt verbonden door houten flodders, waar je ook prima een dansje op kunt wagen! En dat lukt met de soort muziek die wordt gedraaid zeker. Denk aan een jazztrio of een DJ die helemaal in de stijl van BIRD is. De Garden of BIRD is elke dag (behalve op maandag en bij slecht weer) geopend van 13:00 uur tot 23:00 uur en afgelopen weekend was de officiële opening!

Bel dus snel al je vriendinnen op, want dit zijn toch de perfecte ingrediënten voor een zonnige borrel? Je kut er tot 15 september terecht, dus tijd zat om even langs te wippen.

Shop de nieuwste producten uit de shop!

Whistles
DE BIJENKORF
€169,00

Dr. Martens
SARENZA
€157,50

Heine
OTTO
€59,95

Yves Saint Laurent
DE BIJENKORF
€38,50

Valentino Handbags
OMODA
€89,95

Orelia
DE BIJENKORF
€36,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Zet in je festival agenda: Gin festival in Rotterdam
Rotterdammers opgelet! Er komt een silent disco-tram jullie kant op 

Bron: Gatsby | Beeld: Garden of BIRD