Honger? Dit zijn de allerlekkerste tosti hotspots!

Ja mensen, de good old tosti is weer helemaal terug van weggeweest en de leuke tostizaakjes schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Gelukkig bestaan die gouwe ouwe tosti’s al lang niet meer alleen uit ham en kaas, en wordt er véél meer creativiteit gebruikt bij het maken van dit typisch Hollandse lunchgerecht. Maar waar scoor je nu de lekkerste tosti’s? Wij zetten enkele van onze favoriete spots voor jullie op een rij!

#1. Toastable, Amsterdam

Eén van onze favoriete plekken om, tussen het shoppen door, even neer te ploffen voor een lekkere tosti. En dan natuurlijk niet zomaar een tosti, maar écht een goeie: goed brood, veel kaas, alles wat lekker smaakt ertussen, mega krokant en laten we het hemelse dipsausje niet vergeten. Aanrader dus!

☆ Singel 441, Amsterdam
☆ Nieuwendijk 6, Amsterdam

#2. Happy Tosti, Leiden

Dit tostitentje tovert werkelijk waar een lach op je gezicht. Je lekkere lunch wordt namelijk geserveerd door mensen met een arbeidsbeperking, en dat alles met een flinke smile op hun gezicht. Happy Tosti is, naast het filiaal in Leiden, ook te vinden in Den Haag en Hoofddorp.

☆ Maarsmansteeg 10A, Leiden
☆ Marktlaan 190, Hoofddorp
☆ Korte Poten 5, Den Haag

#3. Bairro Alto, Nijmegen

Hoewel Bairro Alto bekend staat om de lekkere Italiaanse koffie, serveren ze er óók geweldig goede tosti’s. Ben je toe aan een beetje ontspanning en wil je tot rust komen? Dan ben je hier definitely aan het juiste adres. En wat de tosti’s nu zo smakelijk maakt? Het lekkere brood, de verschillende soorten kaas en beleg én laten we ook de liefde die er in wordt gestopt niet vergeten!

☆ Kannenmarkt 6, Nijmegen

#4. The Tosti Club, Breda

Ben jij een liefhebber van een heerlijke, dikke én verse tosti? Dan moet je bij The Tosti Club zijn! Het vers afgebakken ambachtelijke brood en de biologische en regionale producten zorgen ervoor dat de tosti lang in je geheugen blijft ronddwalen. Je stelt helemaal zelf je tosti samen en hebt keuze uit wit- of bruinbrood, acht soorten kaas en een heel legioen aan toppings en beleg. Get hungry!

Van Coothplein 3, Breda
☆ Vlaszak 2 A4, Breda
☆ Rijksweg 40a, Nuland

#5. Le Pain Quotidien

Oké, misschien niet een ‘echte’ tostizaak, maar de tosti’s bij Le Pain Quotidien zijn wel echt om van te genieten! Dit leuke tentje heeft meerdere vestigingen in Amsterdam en Amstelveen, dus als je een keer in de buurt bent: sla je slag. Eén van onze favorieten tosti’s? LPQ CROQUE. Zeker het proberen waard!

☆ Spuistraat 266, Amsterdam
☆ Nieuw Loopveld 2, Amstelveen

LEES OOK:

Tips van BreakfastinRotterdam: 10x pannenkoeken in Rotterdam
Bij deze ijssalons scoor je de lekkerste ijsjes
Gezond uit eten? 7x healthy hotspots in Amsterdam

Bron: Metro | Beeld: Instagram, Facebook, Pinterest