In deze ballenbak voor volwassenen herbeleef jij je jeugd!

ballenbak voor volwassenen

Heb jij weleens heimwee naar die zorgeloze jaren uit je jeugd? Of vind jij het stiekem gewoon nog steeds leuk om op springkussens te springen en in ballenbakken te spelen? Dan hebben wij een leuke tip voor jouw volgende stedentrip. In Londen kun je namelijk een dagje besteden in een huge ballenbak voor volwassenen! Ballie Ballerson verzorgt jou een goedgevuld dagje jeugdsentiment én natuurlijk een paar goede instaworthy foto’s. Wie wil dat nou niet?

Een ballenbak voor volwassenen mét restaurant

Het begon met een kleinere pop-up versie die geopend werd in 2016. Aangezien de ballenbak zó in trek was, besloot de eigenaar een permanente vestiging te openen in Shoreditch. Deze is wel tien keer groter dan de pop-up versie. De gigantische ballenbak bestaat namelijk uit wel meer dan een miljoen ballen! We horen je al denken: Hoe zit het dan met de hygiëne? No worries, de ballen worden ieder uur grondig gereinigd. Smetvrees is no excuse.

Dacht je dat de ballenbak het enige was? Dan heb je het goed mis, want dat is alleen nog maar de benedenverdieping. Op de bovenverdieping is namelijk een bijbehorend restaurant te vinden waarbij je heerlijk kunt nippen aan cocktails die je zullen doen denken aan je jeugd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Skittle- of Bounty-cocktail? Of een Moam-shotje… Sounds tempting! Ook zijn er heerlijke pizza’s en andere guilty pleasure foods verkrijgbaar. Genoeg dus om je een dag goed te kunnen vermaken tijdens je citytrip. Ben je bijna jarig? Je kunt zelfs een ‘volwassenfeestje‘ bij Ballie Ballerson organiseren en een taart bestellen die gemaakt is van snoepjes. Ook kun je een VIP-arrangement reserveren. Je zou dan zomaar een aantal celebs tegen het lijf kunnen lopen…

Time to shop!

Mango
WEHKAMP
€ 39,99

MS Mode
WEHKAMP
€ 34,99

Peter Kaiser
SHOECLUB.NL
€ 145,00

CVRD
DE BIJENKORF
€ 249,00

Calvin Klein
WEHKAMP
€150,00 149,00 

Rosefield
ROSEFIELD
€ 99,00

Byredo
WEHKAMP
€ 119,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

 

Beeld: Unsplash Bron: Ballie Ballerson