Jum! Hier kun je eten in een typische Amerikaanse diner

Als we alle Amerikaanse series en films moeten geloven, bestaan de diners van vroeger nog steeds. Wellicht wordt je eten niet meer op rolschaatsen gebracht, maar het is nog steeds het typische restaurant uit de jaren 50. Vind jij het ook zo jammer dat er niet zoiets in Nederland is? Dan heb je verkeerd gedacht! In Rotterdam is namelijk ook zo’n te gekke plek te vinden, en geloof mij: na het zien van de foto’s wil je er zeker heen!

I hate it when i’m making a milkshake and all the boys just show up in my yard

Milkshakes, hamburgers, maar ook culinaire gerechten vind je bij Jamies diner. Dat laatste is zeker niet raar, aangezien niemand minder dan chef-kok Jamie Oliver de bedenker is van dit unieke restaurant. En dat is ook zeker terug te vinden in de gerechten. Zo worden er unieke burgers geserveerd, zoals de veggie burger met quinoa, een salade met garnalen, avocado, komkommer en spruiten én genoeg kip, steaks en barbecue waar je alleen al van de foto’s honger krijgt.

De inrichting heeft veel weg van een Amerikaanse diner, want natuurlijk zijn er dubbele banken waar je samen met je vriendlief of vriendengroep kunt afspreken. Maar er zijn ook normale stoelen te vinden, en als je helemaal in de 50’s vibe zit kun je altijd nog aan de bar terecht! Bekijk hieronder de foto’s van het restaurant en het eten.

Ook voor het ontbijt kun je terecht bij Jamies diner. Op zaterdag en zondag hebben ze namelijk ook ontbijt. En dat is zeker genieten geblazen! Zo serveren ze avocado toast, acai bowls, bananen wafels én natuurlijk ei met bacon. Jum! Het fijne is daarnaast ook dat, ondanks dat Jamie Oliver zijn creatieve brein heeft los gelaten op de gerechten, alles wel voor een schappelijk prijsje is. Yay for cheap food!

Jamies diner is te vinden aan Weena 296, 3012NJ in Rotjeknor. Ik zeg: laten we er maar snel heen gaan!

 Shop jouw nieuwe lente look!

My Jewellery
MY JEWELLERY
€49,95

Nikkie
TER HORST VAN GEEL
€49,95

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Jigsaw
DE BIJENKORF
€119,-

Calvin Klein
DE BIJENKORF
€139,90

Atelier des Femmes
DE BIJENKORF
€19,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Riverdale-fans opgelet! Reserveer en drink een milkshake bij Pop’s Diner
Zo nemen all you can eat-restaurants je in de maling

Bron: Glamour | Beeld: Unsplash