Dit zijn de leukste hotspots in Zwolle

Het is weer tijd voor een vers lijstje hotspots! En dit keer gaan we niet naar de bekende randsteden, zoals Amsterdam of Rotterdam, maar naar Zwolle! Ik hoor je denken: Zwolle? Ja! Deze stad heeft namelijk meer leuke plekjes dan je denkt. Want naast de bekende ketens, zoals Zara, H&M en Hudsons Bay, zijn er ook veel boetiekjes en geheime pareltjes te vinden. Daarom heb ik voor jou de leukste geheime plekjes geselecteerd die jij zeker een keer moet bezoeken als je daar bent!

#1: Moonloft

Moonloft is the place to be voor al jouw sieraden wensen. Met een groot aanbod aan toffe sieraden, biedt dit goed verstopte plekje ook leuke decoratie voor in huis, kleding én telefoonhoesjes. Ondanks dat de winkel niet klein is, kijk je bij binnenkomst je ogen meteen uit! Je moet even goed zoeken naar de winkel, maar dan heb je ook echt wat!

☆ Adres: Spoelstraat 32

#2: Finders Keepers Vintage & Retro

Finders Keepers is een leuk retro & vintage winkeltje wat pas begin oktober geopend is. Ondanks dat ze nog niet zo heel lang bestaan, hebben ze een breed aanbod aan vintage Levi’s broeken, knappe baretten en hele toffe one-of-a-kind jassen met een grote wil-ik-hebben-gehalte. Ik noem lange jassen met bont op de mouw, bomber jackets met color blocking print en een oneindig aanbod aan vintage spijkerjassen. We like!

☆ Adres: Luttekestraat 56

#3: Pistache Mixstore Zwolle

Pistache is de mixstore die je zeker moet bezoeken! Waarom? Deze winkel heeft werkelijk waar alles! Een breed aanbod aan duurzame kleding, een koffiebar, een kapper, een groot assortiment aan meubels, fietsen, platenspelers. Ik kan nog wel even doorgaan! Dit is de perfecte winkel waar je uren kunt rondstruinen of genieten van een lekker bakje koffie. Kortom: hier wil je heen!

☆ Adres: Eiland 12

#4: Hier en daar Wijnbar

Hier en daar is perfect voor het einde van je dagje uit! Naast de uitgebreide (delicious!) wijnkaart, kun je er ook een lekker kopje koffie krijgen, heerlijke lunches en plates. Ook heeft het een gezellig huiskamergevoel waar je zeker nog een keer terug wilt komen! Is it wine time already?

☆ Adres: Oude vismarkt 10

#5: Lots & more

Lots & more is een superlekker restaurantje van eigenaresse Charlotte. Hier moet je zijn als je zin hebt in yoghurt, smoothie bowls, lekkere sweets, maar ook voor yummy wafels en salades. Alles gezond, maar ontzettend lekker. Met namen op de menukaart als This shit is bananas (wafels met banaan en nutella!) en Don’t touch my tempah weet je zeker dat elke maaltijd een feestje is!

☆ Adres: Sassenstraat 49

LEES OOK:

5x hotspots in Leiden voor een overheerlijke lunch
7x de lekkerste koffie hotspots van Amsterdam 

Beeld: Moonloft