Ontdek de leukste hotspots van Haarlem

haarlemmm

Voor een dagje shoppen, een lekker ontbijtje, uitgebreid diner óf gewoon een lekkere borrel nemen velen van ons al snel de trein richting de hoofdstad van ons land. Dat Amsterdam een fijne stad is, daar is niets aan gelogen, maar ons kleine landje kent nog zó veel andere leuke steden. En daar is Haarlem er definitely een van! De kleine prachtige, kleine straatjes zijn te schattig voor woorden en wat hotspots betreft ben je in Haarlem ook aan het juiste adres.

City hoppin’

Deze stad staat bekend om zijn cultuur, gezellige cafés, restaurants, leuke vintage shops én vergeet de duizend en één te fijne winkeltjes niet waar je niets liever wil dan kopen, kopen en nog eens kopen. Kijk, daar houden we van! Ben jij ook benieuwd geworden naar wat Haarlem allemaal te bieden heeft? Mooi, want na het zien van deze video weet je voortaan precies waar je moet zijn. Barbara neemt ons mee op pad en laat ons de allerleukste plekjes van haar hometown zien.

Let’s go!

Dus, zin in een dagje winkelen en eten? Van het beste kopje koffie, een goedgevulde salade, fantastische biologische kippetjes tot de meest kunstzinnige plaatsen, dé spots voor jonge moeders: Haarlem heeft het allemaal! Waar wacht je nog op? Ik zeg: die trein in en op naar het altijd gezellige Haarlem!

>> Gezond uit eten? 7 x healthy hotspots in Amsterdam
>> City guide: de leukste food hotspots van Leiden

Beeld: Pinterest