Wijnliefhebbers opgelet: hier kun je overnachten in een wijnvat

Slapen in een wijnvat? Gek genoeg, is dit nu mogelijk. In het Duitse Sasbachwalden kun jij twee wijnvaten reserveren voor een romantische, of op zijn minst dronken, overnachting. In slaap komen zal in ieder geval geen probleem worden want de rode wijn zit inbegrepen bij je overnachting. Deze hotspot voor wijn klinkt als een perfect en origineel weekendje weg als je het ons vraagt!

Wijnliefhebbers opgelet: hier kun je overnachten in een wijnvat

Ieder wijnvat kijkt uit over de prachtige wijngaard en het Zwarte Woud, doordat de vaten zich bevinden op 350 meter hoogte. Stel je nou eens voor: jij, achterover geleund in je wijnvat, rosé in de hand en uitkijkend over een wijngaard tijdens een prachtige zonsondergang. That’s the dream, right? Er past natuurlijk veel wijn in een wijnvat, maar om er een heel appartement van te maken, is natuurlijk wel erg ambitieus. Veel ruimte zul je dus niet hebben. Gelukkig krijg je twee oude wijnvaten waar je beschikt over een slaapkamer, een kleine woonkamer en een toilet. Leuk weetje: deze vaten waren ooit goed gevuld met wijn. Zomer- en voorjaarsvakantie al geboekt? Geen paniek! In de winter worden de wijnvaten ook drukbezocht vanwege het prachtige uitzicht over de besneeuwde wijngaard. Bevriezen? Wel nee, de vaten beschikken gewoon over verwarming.

Voel jij je al warm van binnen voor zo’n ultiem wijn-experience? Slapen in een wijnvat is mogelijk vanaf 168 euro voor twee personen. Gratis wijn is natuurlijk van de partij, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat alle vakantiegangers dronken zijn. Daarom zijn ontbijtjes en snacks ook inbegrepen. Een tripje zoals deze vereist natuurlijk wel dat je iemand meeneemt die net zo veel van wijn houdt als jij. Dit is daarom de perfecte plek om eindeloos bij te kletsen, onder het genot van een glas wijn uiteraard, met je beste vriendinnen. Maar dit weekendje Duitsland kan natuurlijk ook dienen als een surprise-tripje met je moeder of een romantisch weekend weg. Boeken kan je hier doen.

Shop hier je travel essentials!

SuitSuit
DUIFHUIZEN
€159,00

Alphanova Sun
SOLOBIOMOOI
€11,99

Fresh ‘N Rebel
SMARTPHONEHOESJES.NL
€54,95

Zens
SMARTPHONEHOESJES.NL
€49,95

Saxoline
DUIFHUIZEN
€62,97

Diptyque
DE BIJENKORF
€42,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰