Wow! Grootste Lush ter wereld heeft eigen spa en nog veel meer

grootste lush ter wereld

Heb jij binnenkort een stedentrip naar Engeland op de planning staan? Dan móet jij de grootste Lush ter wereld bezoeken! Als jij dacht dat de Lush in Amsterdam al groot was, dan heb je het goed mis! Die in Liverpool bestaat namelijk uit drie verdiepingen en 1380 vierkante meter vol bath bombs, scrubs en body butters, en zelfs een eigen spa, haarsalon en koffiebar… could this get any better?

Grootste Lush ter wereld: New experiences

Verder dan de Lush hoef je tijdens je stedentrip niet te gaan. Alles wat je nodig hebt is in de winkel zelf! Wil je bijvoorbeeld dat je er volledig tot rust komen? Neem een kijkje in de Lush Spa, bestaande uit zes behandelkamers. Geen zin om er lang te zitten tijdens het shoppen? No worries!  Met de exclusieve Shop, Don’t Drop behandeling hoef je niet eens je kleding uit te doen voor een massage. Vervolgens kun je je haar een beurt geven in de haarsalon. Die kappersafspraak van volgende week kun je afzeggen!

Ben je het al zat? Nee? Mooi, dan kun je nu door naar de gloednieuwe make-up lijn en je nieuwe favo veganistische lipsticks inslaan! Moet je weer even bijkomen? Breng dan een bezoekje aan de thee- en koffiebar en bestel een heerlijke vegan latté. Is het alweer bijna tijd om te gaan? Vergeet dan vooral niet een leuk bosje bloemen mee naar huis te nemen voor je vriendin of je mama! Hiervoor breng je een bezoekje aan de bloemist die ook in de grootste Lush ter wereld gevestigd zit.

Heerlijk makkelijk toch? Heel de dag in dezelfde winkel alles kunnen regelen. Helaas missen we alleen nog een restaurant en hotelkamers… Geen zin om te reizen? Dan kun je ook gewoon de grootste Lush van Nederland bezoeken in hartje Amsterdam!

 

Shop jouw citytrip look!

Goosecraft
WEHKAMP
€ 199,95

Paprika
WEHKAMP
€ 29,99

Levi’s
WEHKAMP
€ 59,95

PS Poelman
SCHUURMAN SCHOENEN
€119,99 89,99 

Cowboysbag
WEHKAMP
€ 29,95

Anna + Nina
DE BIJENKORF
€ 39,95

Giorgio Armani Beauty
DE BIJENKORF
€ 36,00

Parfois
WEHKAMP
€ 29,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop 

 

Beeld: Lush Bron: Lush