DIY: Je eigen lichtbak maken

lichtbak2

Hét decoratie item dat we het afgelopen jaar al vaak tegen zijn gekomen op Instagram en Pinterest, en ook in de woonbladen is dit lampje meer dan eens gespot. We hebben het natuurlijk over de lichtbak met funky teksten en quotes! Hij past niet alleen perfect in de huidige interieurtrends, met al die ‘wise words‘ op kaarten en posters, zo’n lichtbox is ook nog eens de perfecte eyecatcher voor in je woon- of slaapkamer.

Light it up

Je kunt een lichtbak natuurlijk gewoon in de winkel kopen (voor een behoorlijke prijs…), maar wist je dat je ‘m ook gewoon heel eenvoudig zelf kunt maken?! Juist ja, persoonlijker kun je het niet maken. Dus heb je dit weekend een vrije middag, ben je in voor wat knutselen én ben je toe aan een leuke toevoeging in je interieur? Go for it, haal een snoer met kerstverlichting van zolder en steek de handen uit de mouwen! Libelle TV laat ons zien hoe het moet.

Inspiration

Ben je voor jouw homemade lichtbak nog op zoek naar een leuke en pakkende tekst? Wij hebben het internet afgestruind, zijn op zoek gegaan naar de leukste ideeën en zijn opslag verliefd geworden. Bekijk ze hieronder en laat je inspireren!

lichtbak4

lichtbak3

lichtbak6

lichtbak5

>> De leukste herfstdecoratie voor in huis
>> Interieurtip: maak je eigen wandopbergers

Bron: Libelle TV | Beeld: Libelle TV, Pinterest