Inspiratieloos? Versier je kerstboom eens zo!

Yes! Sinterklaas is het land weer uit, dus we mogen de kerstversiering weer van zolder halen! Tijd om je huis weer om te toveren tot een winterwonderland en een stuk gezelliger te maken. Natuurlijk weet je al precies wat je waar wilt hebben, maar wat doe je dit jaar met de kerstboom? Het is namelijk net zo leuk om eens te experimenteren met verschillende kleuren, lampjes of zelfs met materialen. Ben jij nog zoekende naar wat je precies wilt hebben met de boom? Wij zetten de mooiste inspiratie voor je op een rijtje! Hoef je alleen nog maar te beslissen of je een echte of een neppe boom wilt en waar je hem neerzet. Handig!

#1 Kleuren van de regenboog

In plaats van dezelfde kleuren aan te houden, is het ook leuk om eens met verschillende kleuren te werken! Gebruik de kleuren van de kerstboom of maak een ombre-boom waarbij je van donkere kleuren naar lichte gaat. We like! Geraldine van Little Big Bell laat je goed zien hoe dit eruitziet!

#2 Boom zonder ballen

Ben jij ook uitgekeken op die kerstballen en toe aan iets nieuws? Hang dan (nep)bloemen in je boom! Dit ziet er niet alleen super gezellig uit, maar geeft het ook nog eens een heel toffe sfeer in de rest van het huis. Bonuspunten als je de bloemen overal in het huis terug laat komen! En welke kleur bloemen kun je nog zelf bepalen ook. Kies je voor pretty pink of toch voor wat rustiger wit?

#3 Put a bow on it!

Naast de ballen, is het ook leuk om de piek te veranderen! Knoop bijvoorbeeld eens een mooie strik boven op je boom. Het liefst zo groot en zo lang mogelijk! Hoe tof staat dit? Alleen nog wat subtiele kerstballen in de boom en de cadeautjes onder de boom en je bent helemaal klaar!

#4 Gekleurde bomen

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een heel andere kleur boom. Een roze, blauwe of witte boom staat namelijk net zo mooi als de old fashion groene! Hang er kerstballen in met dezelfde kleurtinten en laat dit terugkomen in de rest van de versieringen in huis.

Met al deze inspiratie weten we zeker dat de kerstboom er dit jaar picture perfect uitziet! Oh dennenboom, oh dennenboom!

LEES OOK:

Voor onder de kerstboom: de perfecte laptop
Say again?! Dit jaar willen de kerstboom op de kop
Blijkbaar hangen we de kerstverlichting altijd verkeerd in de boom

Beeld: Unsplash