Inspiration: zo voeg je groen toe aan je balkon


ffeb673ee1dcb92697a95287b7a647be

Een tijdje geleden schreven we over het spring proof maken van je huis. Naast dat je kunt spelen met accessoires, kleuren en materialen, is het toevoegen van groen ook zeker een belangrijk onderdeel. En dan bedoelen we niet, letterlijk de kleur groen. Nee, het toevoegen van planten en bloemen is redelijk essentieel voor je lente make-over. Zo brengen planten en bloemen meer sfeer en rust in je huis.

Maar als je het echte lentegevoel wilt creëren, ga je natuurlijk all the way en trek je dit door naar buiten. In de tuin kun je met het mooie weer helemaal los gaan, maar er is natuurlijk ook de kans dat je in de binnenstad woont en geen tuin maar slechts een balkonnetje hebt. Ook dan kun je op allerlei manieren je balkon pimpen en wat flora en fauna toevoegen. Want laten we eerlijk zijn: een ‘groen’ balkon geeft veel meer sfeer dan ééntje met enkele sfeerloze meubeltjes erop. Om je extra te laten genieten van dat heerlijke wijntje op je balkon, zetten wij de leukste inspiratiefoto’s voor een groen balkon op een rij. Get inspired!

Untitled-8

Untitled-9

Untitled-10

Untitled-11

Untitled-12

Untitled-13

Groene vingers met Sprinklr

Ben je na het zien van de bovenstaande inspiratiefoto’s ook voorstander van een groen balkon? Of was je dit al maar weet je niet hoe je meer groen moet toevoegen? Doe dan mee aan de crowdfunding actie van Sprinklr, dat het doel heeft om zoveel mogelijk vierkante meters groen in de stad te brengen en natuurlijk ook te houden. Sprinklr stelt speciaal voor jou een seizoensbox vol duurzaam gekweekte planten samen en geeft je vervolgens via de Sprinklr app begeleiding over het verzorgen van je groene balkonnetje.

Beeld: Pinterest