Interieurtrend alert: hippe vloeren

Dagelijks zijn we wel bezig met het veranderen van ons huisje. Door Instagram en Pinterest worden we overspoeld met inspiratie waardoor we nog vaker ons huis willen veranderen. Er zijn ook zoveel leuke dingen voor in huis! Maar stiekem vergeten we eigenlijk een héél belangrijk aspect voor een sfeervol huis: een mooie, trendy vloer. En laat dat nu eens dé nieuwste trend zijn op interieurgebied!

I have this things with floors

Laminaat, vinyl of toch tapijt: vroeger was dit de enige keuze die je had. Maar dat is het zeker niet meer! Neen, nu is het veel persoonlijker, gedurfder én aparter. Zo zijn vinyl vloeren niet van echt massief hout te onderscheiden en lijkt zacht tapijt op een zwarte marmeren vloer. Maar ook het mixen van materialen en kleuren is een trend die we veel gaan zien. Verschillende soorten hout worden in een bepaald patroon gestopt wat meteen zorgt voor een knusse sfeer in de woonkamer. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe vloer en heb nog geen idee wat je wilt hebben? No worries, want ik zet de leukste trends van 2018 voor je op een rijtje!

#1 Pastelkleuren

In de mode zien we deze trend nu ook opkomen: pastelkleuren. Zorgt meteen voor heel veel sfeer in huis en laat een grote ruimte er knusser uitzien. Vooral heel mooi als je meubels ook dezelfde soort kleuren hebben!

#2 Verschillende kleuren

Zachte kleuren meets harde kleuren, ik ben helemaal verliefd op deze trend. Je kamer ziet er niet alleen sfeervoller uit, maar de verschillende soorten kleuren laat het ook nog eens veel groter er uit zien. Win-win!

#3 Met de muur omhoog

Plinten en drempels zijn verleden tijd! Nu is het namelijk helemaal hot om de vloer een stukje mee te laten lopen met de muur. Zoals je kunt zien ziet dit er heel tof uit en lijkt de kamer meteen een stuk groter. Alleen nog een opvallende kleur en je hippe kamer is klaar!

#4 Donkere vloer

Ben jij helemaal geen fan van al die opvallende kleuren op de vloer? Het is ook een trend om je vloer heel donker te maken. Met bijvoorbeeld een heel donkere houten laminaatvloer om de kamer nog iets sfeervoller te maken.

#5 In de mix

En kan je niet kiezen? Combineer dan alle patronen die je mooi vindt! Verschillende reliëfs, kleuren en patronen geven je kamer meteen meer diepte, en kan ontzettend goed samen met natuurlijke kleuren als grijs en zwart, maar ook pastel!

Shop nog wat mooie decoratie!

Sluiz. Ibiza
PERFECTLY BASICS
€75,00

Van den Assem
VAN DEN ASSEM
€24,95

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€19,99

P.f. Candle Co.
VAN DEN ASSEM
€25,00

Bon Bini
PERFECTLY BASICS
€99,95

P.F. Candle Co.
VAN DEN ASSEM
€39,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop

LEES OOK:

Oh nee! Deze kleur lakens kun je beter vermijden
5 interieurtrends voor het voorjaar van 2018
Je muren verven? Doe het in deze kleur, want deze wordt hip in 2019

Bron en beeld: Trendcompass