Je muren verven? Doe het in deze kleuren, want ze worden helemaal hip

muren verven

Als het om de kleur van je muur gaat, loop je maar beter op de trends vooruit. Precies om deze reden bestaat het Pantone Color Institute, want zij brengen elk jaar opnieuw een boek uit met de belangrijkste kleuren, en die voor 2019 zijn al bekend! Dus hup, snel naar de bouwmarkt en muren verven maar!

Je muren verven doe je in deze kleuren

De glazen kleurenbol voorspelt voor 2019 maar liefst 72 trendkleuren uit acht kleurpaletten. Wauw! Elke muur in een andere tint dan maar? Nee hoor, hoeft niet. Als je voor één of twee kleurtjes muurverf uit hetzelfde palet kiest, zit je helemaal goed. Pantone maakte twee van de acht kleurpaletten al openbaar en dat zijn cravings en classico. Tinten die lijnrecht tegenover elkaar staan in het kleurspectrum.

Voor het palet cravings (hierboven) haalde Pantone inspiratie bij de ‘fetish foods’, als pepers en chocolade. Dat levert kleuren op als pittig rood, flamingoroze, zachtoranje en rijke paarstinten. Oh my! In hetzelfde palet – en dat is verrassend – zitten ook warme en neutrale cappuccino-achtige verfkleuren. Als je deze combineert met een felle kleur zal-ie nóg beter tot zijn recht komen. Perfect voor een huis waarin rood een statementkleur is!

Classico is dan weer iets tijdlozer en eleganter. Een zwaanwitte kleur mag hier niet ontbreken, net als verschillende tinten taupe, grijs, bordeauxrood en kaviaarzwart. Aan jou de keuze 😉

Wij zijn nu wel heel benieuwd naar de andere paletten! Hopelijk zijn ze net zo tof als deze, want iedereen wilt toch pittig rood of kaviaarzwart op de muur? Wij in ieder geval wel.

Shop de favorieten uit de shop!

Only
OTTO
€59,99

Vero Moda
OTTO
€49,99

Heine
OTTO
€129,99 89,99

Furla
DE BIJENKORF
€295,00

Balalook
BALA LOOK
€19,95 9,98

My Jewellery
MY JEWELLERY
€12,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Oh nee! Deze kleur lakens kun je beter vermijden
5 interieurtrends voor het voorjaar van 2018
All time favourites: de mooiste interieurtrends op een rij

Beeld: Unsplash