De leukste herfstdecoratie voor in huis

deco3

De wind is duidelijk aanwezig, de bladeren verzamelen zich al met hoopjes op de grond en onze garderobe is weer moeiteloos gevuld met nieuwe, warme truien en vesten. Of we er nu blij mee zijn of niet, de herfst is duidelijk begonnen. Maar waarom zouden we dit seizoen alleen buiten laten stralen? Haal de herfst naar binnen met deze do it yourself decoratie!

Ben je nog op zoek naar inspiratie om een gezellige herfstsfeer in en om het huis aan te brengen? Dan ben je bij StyleToday aan het juiste adres! Met dank aan de creatieve redactie van Libelle TV hebben wij vandaag twee ideetjes voor sfeervolle decoratie in het interieur op het menu staan. Benieuwd? Bekijk de onderstaande filmpjes maar eens. Enjoy!

DIY herfstslinger

Deze herfstachtige slinger van bladeren brengt gegarandeerd sfeer in huis, zelfs op de meest regenachtige dagen. Hij is super makkelijk te maken; wat gedroogde bladeren, een stuk touw en een busje spuitverf in de kleur naar keuze is het enige wat je nodig hebt! Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Zo kun je de bladeren in plaats van aan een slinger, ook aan een stuk hout hangen. Of bewerk de blaadjes met glitter voor een extra feestelijke sfeer.

decooo

Kaarsjes in een herfstjasje

Een simpel kaarshoudertje omtoveren tot een cosy herfstlichtje? Zo gepiept na het zien van deze Libelle Lifehack! Je hebt niet veel meer nodig dan een paar takken en een beetje lijm. Na het breken van de takjes, lijm je ze vast aan het kaarshoudertje et voilà. Te gezellig op donkere herfstavonden! Aan de slag dan maar.

>> DIY: opbergmandjes van kippengaas
>> Knus in huis: romantische lichtjes van pompoen

Bron: Libelle TV | Beeld: Libelle TV, Pinterest