Middagje vrij? Met deze decoratie maak jij je huis kerstproof!

oiiiii

Grote kans dat de kerstboom bij jouw thuis inmiddels al trots in de woonkamer staat en ook de eerste kerstinkopen zijn ongetwijfeld al gedaan. It’s the most wonderful time of the year again en het is dus de hoogste tijd om het ultieme kerstgevoel in huis te halen! En hoe kan dat beter dan met je eigen homemade kerstdecoratie?! Want ook al staat menig etalage, winkel en warenhuis vol met kant-en-klare kerstversieringen, soms is het simpelweg leuker om zelf de handen uit de mouwen te steken en creatief aan de slag te gaan. Laat je inspireren door onze collega’s van Libelle TV en do it yourself!

Tip #1: DIY sneeuwbol

Hoe leuk zijn deze originele creaties?! Met deze lifehack tover je een simpel (jam)potje om tot een heuse sneeuwbol. Maak je favoriete kerstdecoratie vast aan de binnenkant van de deksel en voeg vervolgens wat nepsneeuw toe. How cute?

Tip #2: Snowflakes

Met Kerst tuigen we massaal de kerstboom op en versieren we ons huis met lichtjes, maar iets wat we ook niet moeten vergeten zijn de ramen. Laten we de ‘standaard kerstverlichting’ rond het raam eventjes vergeten, deze hack laat je zien hoe makkelijk en snel je ramen versiert met té schattige transparante sneeuwvlokjes. En o ja,  geen paniek, want na de feestdagen haal je deze versiering er ook zo weer vanaf!

Tip #3: Feestelijke slinger

Ook deze prachtige, papieren guirlande zal zorgen voor een gezellige christmas vibe in je woon- of slaapkamer. In de video wordt ervoor gekozen om deze Franse slinger van goudkleurig papier te maken, maar je kunt zelf natuurlijk meerdere kleuren kiezen. Vouwen, figuurtjes knippen en hij is klaar!

>> DIY: Je eigen lichtbak maken
>> DIY: Opbergmandjes van kippengaas

Bron: Libelle TV | Beeld: Pinterest