10x cliché woontrends die ook jij in huis hebt!

woontrends
Laten we even heel eerlijk zijn: we maken ons allemaal weleens schuldig aan cliché woontrends. Van de quote-overload en Boeddhabeeldjes tot home letters en cactussen. Op zich is hier natuurlijk niets mis mee, totdat je beseft dat je wel heel diep in de clichés zit. Hoeveel heb jij er al in huis?

De cliché woontrends

#1 Home is where the heart is

Bordjes voor aan de muur, kussens óf een houtenplankje. Bedenk het maar en deze ‘inspirerende’ quote is er op te vinden.

#2 De vaas met één tak

Het alternatief op een boeket bloemen: de welbekende bolle vaas die smal uitloopt naar boven met één tak er in.

#3 Name it

Misschien weet je even niet meer aan welke kant van het bed je ook alweer sliep, dan vertelt je dekbedovertrek je dat wel. Ook wordt nog even super usefull vermeld dat er daadwerkelijk sleutels in het sleutelkastje horen te hangen, voor als je dit nog niet doorhad. Thanks!

#4 Tuinschilderijen

Vind je je tuin nog net wat te saai of bestaat deze voornamelijk uit straattegels? Dan hang je toch gewoon lekker een tuindoek op met bloemen? Deze hebben ook nog eens geen water nodig. Easy does it.

#5 Home

Spreekt voor zich dachten we zo.

#6 Boeddha everywhere

Ook dit standaard beeldje mag niet ontbreken in je woonkamer, toilet én slaapkamer.

#7 Het letterbord

Het letterbord is een upcomming cliché woontrend. Want ja… Iedereen wilt toch zijn eigen inspirerende quotes kunnen creëren en dit vervolgens iedere week afwisselen?

#8 De schapenvacht

Tegenwoordig is deze stof overal op te vinden. Een vloerkleed, een krukje, een tafeltje óf een kussen. Je hoeft maar één gangpad door te lopen in een woonwinkel en je komt dit fancy vachtje al tegen.

#9 Cactussen

Cactussen, cactussen en nog eens cactussen. Behalve de levende variant staan talloze kamers ook vol met accessoires van deze plant.

#10 Flamingo’s

Deze exotische vogel is niet meer te ontwijken. Heb jij er al aan toegegeven? Elke interieur winkel staat vol met woonaccessoires waar de flamingo op te vinden is.

Shop onze favorieten!

Bodyflirt
BONPRIX
€37,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€34,95

Aqa
NELSON
€129,99

Dune London
DE BIJENKORF
€65,00

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€3,99

Heart to get
DE BIJENKORF
€189,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Alles kan met een betonlook interieur
All time favourites: de mooiste interieurtrends op een rij
Deze interieurtrend is terug van weggeweest

Bron: Ik vrouw van jou, &C , Blooming Home | Beeld: Unsplash