Nieuwste interieurtrend: roze Evian kratjes

Waar je vroeger (en misschien wel nog steeds) bierkratjes in je (studenten)kamer had staan, is dat nu natuurlijk not done. Een groen Heineken krat past niet bij je kleurenpalet. Daarnaast zijn ze ook best wel heel erg lelijk. En zit het ook nog eens hartstikke ruk! Het verbaasde mij dus ook dat dit een heuse trend aan het worden is. Maar eigenlijk staat het zo gek nog niet!

Fles voor fles

Oké, het gaat natuurlijk niet om dat groene kratje. Alleen het idee al! Neen, het gaat over de kratjes van watermerk Evian. En het opvallendste aan deze kratjes is de kleur. Ze zijn roze! Inderdaad, roze flessenkratjes. Dat is toch meteen een stuk gezelliger? En ze kosten maar een habbekrats!

Het roze kratje biedt de oplossing bij stoel-problemen, nachtkastjes en is zelfs te gebruiken als bijzettafel. Een echte duizendpoot dus! Bekijk hieronder wat een creatieveling heeft bedacht met de kratjes. Zó is je balkon meteen een stuk gezelliger!

Ik hoor je denken: waar haal ik de kratjes? Helaas zijn ze in Nederland onmogelijk om te vinden. Deze kratjes worden voornamelijk in België verkocht, maar gelukkig bestaat er het internet! Tijdens mijn zoektocht kwam ik op marktplaats terecht waar mensen maar al te graag van hun kratjes af willen. Sla je slag dus! En voor de mensen die net misgrijpen, hoop ik dat Evian snel de roze kratjes naar Nederland brengt. Dit mist toch elke woonkamer?

Shop de favorieten uit de shop!

Envii
DE BIJENKORF
€70,00

Lois
WEHKAMP
€109,95

Mango
WEHKAMP
€89,99

Sacha
WEHKAMP
€111,99

Mac
DE BIJENKORF
25,00 20,00

Parfois
WEHKAMP
€27,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Interieurtrend alert: hippe vloeren
Je muren verven? Doe het in deze kleur, want deze wordt hip in 2019

Bron: Fashionista Be | Beeld: Zilverblauw