Saai bureau? De leukste inspiratie om je desk te pimpen

bureau

Wij weten ondertussen wel hoe belangrijk een plekje voor jezelf is. Een plekje waar jij je helemaal kunt terugtrekken en doen wat je maar wilt. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw home office. Je wilt namelijk een inspirerend bueau waar jij het meeste effectief bent. Ben jij een echte girlboss en nog op zoek naar inspiratie voor jouw eigen kantoortje? Zoek niet verder! Wij hebben namelijk de leukste inspiratie gevonden waarmee jij simpel je kantoormeubilair helemaal kunt pimpen. Let’s work girl!

Work, work, work, hoe pimp je je bureau?

Een eigen kantoor thuis is een ware droom voor echte girlbosses. Een plek waar je niet gestoord wordt en het best je werk kunt uitvoeren. Dit is alleen niet altijd mogelijk omdat daar gewoon geen plek voor is. Daarom hebben wij de leukste inspiratie voor jou gevonden waarmee jij je bureau of hoekje nog toffer kunt inrichten! Je hebt namelijk helemaal niet zo veel ruimte nodig om handig te werken én een toffe werkplek te hebben. Hangende lampen of wandplankjes zijn hierbij de perfecte uitkomst. Zorg er wel altijd voor dat je een werkplek maakt waar natuurlijk daglicht is en zo min mogelijk drukke kleuren. Simplicity is the key!

Natuurlijk zijn er ook creatieve manieren om nog meer plek te creëren. Denk bijvoorbeeld aan bakjes, plankjes of maak een wand van ijzerdraad, met inspirerende collages. Wil je het wat meer extravaganza? Laat de kleur goud dan terugkomen in je schriften, pennen, bakjes of zelfs kussens. Ook geven planten, lampjes en lieve kaartjes of inspirerende quotes een gezellige vibe. Wedden dat jij nu nog beter werkt op jouw bureaustoel, achter je eigen creatie.

Shop hier onze favorieten!

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€22,99 7,99

Mango
DE BIJENKORF
€39,99

Mason Garments
DE BIJENKORF
€275,00

Pieces
OTTO
€34,99

Heart To Get
DE BIJENKORF
€69,95

Yves Saint Laurent
DE BIJENKORF
€52,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Dit zijn de 5 mooiste interieurtrends voor het najaar
Volg deze Instagram-accounts voor je dosis interieur inspiratie
Met deze tips krijg je een home office waar je écht wilt werken

Beeld: Unsplash