Zo houd jij je bureau opgeruimd

header

Je herkent het vast wel: je hebt een bureau om belangrijke zaken te regelen en te werken, maar op de een of andere manier ligt je bureau altijd vol met hele andere dingen.. Kleding, make-up, noem het maar op. Jouw desk is een verzamelplaats voor alles, behalve voor jouw huiswerk. Dit motiveert jou natuurlijk ook niet om aan het werk te gaan! Met deze tips houd jij vanaf nu altijd je bureau netjes en opgeruimd.

ORGANIZE YOUR STUFF

Ben jij ook zo ontzettend chaotisch? Misschien is het dan handig om jouw spullen te organiseren in verschillende bakken. Zo kan je in elke bak verschillende spullen kwijt. Zo raak je je spullen niet kwijt en heb je alles netjes georganiseerd! Leuke pennenbakjes aanschaffen kan ook al wonderen doen.

1a7f5ddc795efe3d4f67dbae074

USE COLORS

Heb je ook wel eens zo veel te doen dat je het overzicht helemaal kwijt bent? Gebruik dan verschillende kleuren per taak die je te doen hebt! Je weet nu dat je jouw spullen moet organiseren in bakken. Om het nog makkelijker te maken, is het superhandig om verschillende kleuren te gebruiken. Plak bijvoorbeeld een rode sticker op de bak die je gebruikt voor je werk. Vergeet niet op te schrijven welke taak welke kleur krijgt, want anders ben je natuurlijk alsnog aan het zoeken!

PIMP YOUR DESK

Een make-over kan echt wonderen doen! Een leuke cactus en een fotolijstje kan er al voor zorgen dat jij weer zin hebt om aan je bureau te zitten. Zoek in oude tijdschriften mooie foto’s om aan je muur te hangen, zo krijg je instantly een Pinterest-bureau.  Hoe gezelliger je jouw bureau maakt, hoe leuker het wordt om er ook echt wat mee te doen. Zo heb jij binnen no time al je werk af! Work it.

>> Lees ook: Maak je slaapkamer easy Pinterest-waardig!

Beeld: Pinterest