Zo maak je van je slaapkamer de coolste plek

Spotlight-interieur-FIN

Slapen is een belangrijk en vooral gezond onderdeel in je leven. Goed, de vlieger  ‘slapen is voor apen’, gaat zeker nog op want uitgaan en borrelen met vriendinnen is heel gezellig. Maar je bent je ook van het feit bewust dat een goede nachtrust een heilzame werking heeft op je gestel. Dus waarom maak je van je slaapkamer niet een supergave stek? Misschien is dit bij jou al het geval. Toch hebben wij een aantal coole tips voor een kleine make-over in jouw master bedroom.

Kleur

Allereerst is kleur heel belangrijk voor je slaapkamer, en vooral rustige tinten. Niets voor niets zijn veel slaapkamers beige, roomwit of voorzien van pasteltinten. Dit maakt je innerlijk ook rustiger. Fellere kleuren werken goed op plekken als kantoorruimte, huiskamer en keukens. Wil je je slaapkamer toch van kleur voorzien? Kies dan voor diepere tonen.

Interieur slaapkamer kleur

Kussens

Heerlijk huiselijk en een gemakkelijke upspicer voor je slaapkamer: kussens, kussens, kussens. Maak een speelse selectie door te kiezen voor verschillende materialen, groottes, kleuren en prints. Altijd een succes en lekker om in weg te kruipen.

Teaser interieur 03

Kleden

Een mooie sprei of gebreid kleed op bed doet wonderen voor jezelf en hoe het eruit ziet. Cosy en huiselijk, om nooit meer uit bed te hoeven. Ook leuk: een kleed voor onder of naast je bed. Heerlijk om je voeten even op te warmen in de ochtend!

Interieur kleed

Vitrage

Mooie gordijnen voor de ramen: check. Vitrage boven of om je bed? Ja, hierdoor creëer je een soort ‘hemels’ en vooral een romantisch gevoel. Middels een klein houten balkje of rails boven je bed kun je eenvoudig mooie vitrage om je bed heen hangen. Ook handig in een kleine kamer als je je bed af en toe een beetje wilt verstoppen.

Interieur vitrage

Verlichting

Verlichting is het allerbelangrijkste in huis en kan de sfeer maken of breken, en vooral ook je nachtrust verstoren. Is je slaapkamer niet groot? Kijk dan voor coole verlichting aan de muur of de spiegel.

Interieur verlichting Beeld: Pinterest