Wie is de mol? Aflevering 3: hints en theorieën

Elke zaterdagavond is nu officieel weer Wie is de Mol?-avond. Klokslag 20:30 zit ook STYLETODAY voor de buis. Wij nemen je heel het seizoen mee tijdens de jacht naar de mol! Ben jij al wat duidelijker geworden na aflevering 3, of heb je nog steeds last van een tunnelvisie? No worries, want wij hebben het internet afgespeurd en hebben de beste hints en theorieën gevonden. Lees je mee? Pas wel op! Spoiler alert!

Aflevering 3: ‘Kreupelstraat’

En wat een spectaculaire aflevering was dit! Eindelijk is er wat geld binnen gekomen, en blijven er ook steeds minder mensen over. Ik kan het nog steeds niet geloven dat Ron er uit is en hoopte elke keer dat hij uit een rood autootje zou stappen. Iets wat natuurlijk niet gebeurde. Maar tijdens de aflevering gebeurde er genoeg aparte dingen! Zo wilde Emilo zijn kennis bij de eerste opdracht niet delen (elkaar vertrouwen gaat lekker met deze groep!) en in de tweede opdracht rijdt Loes ‘expres’ richting de rode auto. Heel merkwaardig. Ik weet trouwens niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg van opdracht twee heel rare flashbacks van seizoen zestien met de wandelende piccolo’s.

De derde opdracht verliep weer ontzettend chaotisch, het was het perfecte moment om te mollen. Is het jullie bijvoorbeeld opgevallen dat Stine de portofoon nauwelijks bij haar mond hield, en Simone steeds door de podcast heen praatte? Coincidence? I think not! Afijn, er werden jokers en zwarte vrijstellingen gevonden. Een paar hadden al jokers, waaronder Bella die hem van aflevering 1 nog steeds had. Deze zette ze helaas niet in waardoor zij ook het eerste beste vliegtuig naar Nederland kon pakken. Bella, waarom?

Het internet werd natuurlijk helemaal wild van alle rare situaties (zoals dat Olcay een ZWARTE VRIJSTELLING weggeeft aan Stine!) en er worden weer overal speculaties gedaan. Wij zetten de beste voor je op een rijtje!

Is it me you looking for?

In opdracht twee zegt Bella tegen de portofoon: ‘Hello?’ waarop Emilio antwoord met: ‘Is it me you looking for?‘ Is dit te opvallen  en refereert hij naar zichzelf als de mol, of is hij gewoon een heel grote Lionel Richie fan? Wij gokken het tweede!

Kreupelstraat

De aflevering heette ‘Kreupelstraat’, iets wat kan verwijzen naar de kapotte auto van Jan en Stine in opdracht twee. En wie reedt de kapotte auto? Precies, Stine! Al zou een mol niet de andere kandidaten erbij halen om de kapotte auto te duwen, maar hé  misschien is het wel een heel goede mol actie!

Twitter time

En last but not least: Twitter! Want dit is de perfecte plek om als molloot jouw speculaties te vertellen. En ik heb een paar goede gevonden waar we zeker even naar moeten kijken!

Op dit moment zit ik nog erg op Loes en Stine als mol, maar door Moltalk, en met name Ellie Lust, de koningin van de lichaamstaal, ga ik toch beter letten op Ruben. Is het je weleens opgevallen dat hij nog nooit op de voorgrond is geweest? Mij niet! Ben in ieder geval erg benieuwd naar volgende week! Vergeet ook zeker even niet de hints en theorieën van aflevering 1 en aflevering 2 terug te lezen!

LEES OOK:

Blogger of the week: Viktoria Rader van Viky and the Kid
Dit herken je als je een echte Wie is de Mol?-fan bent!

Bron & beeld: Wie is de Mol?