Wie is de Mol? aflevering 1: hints en theorieën

Yes! Wij hebben afgelopen zaterdag allemaal kunnen zien dat ons favoriete programma weer is begonnen. En Art heeft officieel de jacht geopend! Natuurlijk heb jij al je puntjes in de app nog verdeeld staan. Of heb je al last van een tunnelvisie? Het internet staat in ieder geval weer vol met rare complottheorieën en hints en wij zetten ze even allemaal op een rijtje! Maar pas op: spoiler alert!

Aflevering 1 – ‘Een verhaal apart’

De titel zegt het helemaal: wat een aparte aflevering! De koppels waren niet in één of twee landen. Nee, maar liefst vijf landen werden er aangedaan: Oekraïne, Kazachstan, Rusland, Armenië en Azerbeidzjan. Met allemaal hetzelfde doel: binnen twee uur de kluis, de jokers en het geld vinden. De aflevering zat weer vol met hilarische momenten, alleen al het moment dat Jan en Jean-Marc in een taxi zitten en de chauffeur opeens sigaretten gaat dealen, maar er werden ook veel mol-waardige dingen gedaan. Helaas waren twee koppels te laat, waardoor er meteen een test plaatsvond en de vrolijke Ron een rood scherm te zien kreeg. Net nu we zo zijn gaan houden van het koppel Loes en Ron! De eerste deelnemer is al afgevallen, hoe snel is dat? The game is definitely on! 

Het internet staat vol met speculaties en wij zetten ze voor je op een rijtje!

Behalve de mol, die hoeft nooit naar huis

Kreeg jij ook spontaan autistische trekjes toen Art zijn bekende zin: ‘Diegene die het minst weet, ligt uit het spel. Behalve de mol, die hoeft nooit naar huis’ niet afmaakte? Het hele mol-gedeelte had hij namelijk gewoon weggelaten. Maar dit zou ook zomaar kunnen verwijzen naar het feit dat de mol geen scherm te zien kreeg. Zoals Loes. Of dat de mol dit keer wel een rood scherm heeft gehad en er dus meerdere mollen zijn.. Tja, niets is te gek bij Wie is de Mol!

Een verhaal apart

De titel van de aflevering is ‘een verhaal apart’. Simone heeft ooit in een interview verteld dat ze vernoemd is naar Simone de Beauvoir, zij was een schrijfster én filosofe. Aha, en wie was dat nog meer? Precies, Stine! Simone de Beauvoir heeft ooit een boek geschreven genaamd ‘Een verhaal apart’. Is dit gewoon heel toevallig of een bewust plan geweest van de mol?

Twitter time

Tijdens het intro en de groepsfoto zijn er natuurlijk ook weer ontzettend veel hints die op het blote oog natuurlijk nooit worden gezien. Gelukkig zijn er genoeg molloten die hun bevindingen delen op Twitter. En dit zijn zeker dingen waar je nog eens naar moet kijken!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb nog steeds geen flauw idee wie de mol kan zijn. Hopelijk wordt dat volgende week duidelijker!

LEES OOK:

Dit herken jij als je een echte Wie is de Mol? fan bent
6 tips om een gratis upgrade te scoren
Wiebelbenen: wat is het precies en wat kan je ertegen doet?

Bron: WIDM, Televizier | Beeld: WIDM