Komt u allen: A LOT OF FASHION ON TOUR Utrecht

Zaterdag is het zover: de vierde editie van A Lot Of Fashion On Tour in Utrecht. Na de kick-off in Amsterdam, de tweede editie in Eindhoven, de derde editie in Groningen, zijn we op 14 oktober te vinden in de Winkel van Sinkel. Het is een avond vol geweldige prijzen, cocktails (waaronder een verdomd lekkere welkomstcocktail van Drambuie), bites en muziek by Ferris Deejay. Geloof me: deze girls night wil je niet missen!

A fabulous fashion lottery

Bij A Lot Of Fashion maak je kans op fantastische prijzen. Het entreekaartje fungeert als golden ticket naar de fabulous fashion lottery, gehost door niemand minder dan de extravagante Koen Kardashian. Het belooft een hysterische boel te worden. Zo maak je bijvoorbeeld kans op citytrip naar Parijs, een horloge van CLUSE, een Lamzac, een bandeau van Atelier des Femmes, een stijlborstel van Ogé Exclusive, een cashmere sjaal, een make-up pakket van Benefit, Dr. Hauschka of Maybelline, een giftcard van Livera, een jaar lang gratis brazilian wax bij Delete en so much more. Houd onze Facebookpagina in de gaten, want er worden nog steeds nieuwe prijzen toegevoegd.

Say cheese

Huawei is hoofdsponsor van de tour en zet alle knappe dames op de foto tijdens een heuse covershoot. Alle foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf met de allernieuwste Huawei P10 (ja, echt!) en vervolgens verwerkt tot een verbluffende cover. Hallo nieuwe profielfoto! En het allerleukste? In een van de goodiebags zit een échte Huawei P10. Dus kras 14 oktober heel groot in je agenda en laat je vastleggen.

Touch-up bars

A little touch-up never killed nobody. Tijdens A Lot Of Fashion zijn er ook een aantal merken aanwezig die je volledig in de watten gaan leggen. Onderga een haar touch-up bij Salon B. Laat je nagels lakken in je favoriete kleur door de meiden van Spa Cube. Of ga langs bij Magnificent by Sue voor een make-up touch.

Big ass goodiebag

Heb je geen prijs gewonnen? Niet getreurd, want uiteindelijk is iedereen een winnaar. Aan het einde van de avond ga je sowieso naar huis met een bomvolle goodiebag t.w.v. €50.

Overtuigd? Koop hier je tickets: http://www.eventim.nl/styletoday

P.S. Dance the night away tijdens de vijfhonderdste editie van Latin Lovers, ook in de Winkel van Sinkel. Met je A Lot Of Fashion ticket kun je hier gratis naartoe. Vanaf 23.00 uur waag je een dansje op de fijnste beats van de DJ’s terwijl je aan je favoriete cocktail nipt. Cheers!