Let’s go! Er bestaat een teckel museum

Ben jij ook zo fan van de teckel? Dit worsthondje is door zijn formaat natuurlijk super schattig, en ontpopt zich helemaal tot de nieuwe unicorn. Iedereen is er gek van! Je vindt hem op kleding, mokken en zelfs op eten afgebeeld. Ben jij ook een ontzettende fan? Dan heb ik heel goed nieuws! Er is namelijk een museum geopend die compleet in het teken staat van ons favoriete hondje. Wie gaat er mee?

Het Dackel Museum

Even een ticket naar Oostenrijk boeken, want in de Duiste deelstaat Beieren staat er sindskort een teckel museum genaamd het Dackel Museum. Dit is een idee geweest van twee vrienden, teckel-baasjes én voormalige bloemisten Oliver Storz en Josef Keublbeck. Zij zijn zo trots op hun teckels dat ze de afgelopen 25 (!) jaar teckel-spullen hebben verzameld die je nu als echte teckel-fan kunt bewonderen. In totaal staan er 4500 verzamelingen!

En je vindt hier natuurlijk alles! Van brood in de vorm van een teckel tot postzegels, poppen en zelfs baasjes komen aan de beurt. Beroemde teckel-baasjes, zoals Albert Einstein en Leonard Nimoy worden namelijk ook in de spotlights gezet. Nice! Maar je vindt er ook levende teckels! De twee teckels van de eigenaren lopen namelijk ook rond. Hoe leuk is dit?

Een kaartje is trouwens geen rib uit je lijf! Volwassenen betalen maar €5,00 en studenten zelfs €3,00. Bekijk hier alle informatie over het museum en de openingstijden. Ik weet in ieder geval waar mijn volgende vakantie naartoe gaat!

Shop de nieuwste producten uit de shop!

Stella McCartney
DE BIJENKORF
€595,-

Josh V
JOSH V
€99,99

Pieces
OTTO
€34,99

Mango
WEHKAMP
€179,99

American Today
WEHKAMP
€59,99

Josh V
JOSH V
€49,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Cute! Deze honden moet je volgen op Instagram
Wat! Honden helpen bij een betere nachtrust
Hold up! Je kunt in de toekomst misschien wel praten met je hond

Bron: AndC | Beeld: Unsplash