Mensen die niet samenwonen zijn gelukkiger

Ben jij een 90’s kid? Of beter gezegd: een 90’s adult, want kids zijn we niet echt meer. Het is je vast opgevallen dat de meeste vrienden en andere leeftijdsgenoten zo langzamerhand beginnen met settelen. Iedereen om je heen lijkt uit huis te gaan en een eigen stekkie op te zoeken. Is het niet met een lover, dan met een vriend(in) of misschien in een studentenhuis. Hierdoor vraag jij je weleens af of het voor jou ook niet eens tijd wordt het nest te verlaten. Wacht daar toch maar even mee en lees eerst dit artikel.

Onderzoek: “mensen die niet samenwonen zijn gelukkiger”

Een Zweeds onderzoek toont aan dat mensen die alleen wonen, gelukkiger zijn. Niet alleen kwam uit het onderzoek naar voren dat de meerderheid van de bevolking niet samenwoont met iemand anders, ook bleek uit het onderzoek dat deze individualistische Zweedse mensen over het algemeen een stuk gelukkiger zijn dan wij Nederlanders.

Wil je uit huis, maar is er nog geen liefde in je leven of zie je het niet zitten om een woning of bepaalde ruimtes met iemand anders te delen; dat is niet gek. Andere mensen, die wél samenwonen, zullen misschien verbaasd reageren, maar trek je daar niets van aan. Alleen wonen betekent absoluut niet dat je eenzaam bent. Bovendien telt een huisdier niet als huisgenoot, dus wil je toch wat gezelschap dan is dit een goede reden om een puppy aan te schaffen.

Shop de nieuwste items

America Today
DE BIJENKORF
€29,99

Alltheluckintheworld
OMODA
€34,95

Bianco
OTTO
€49,99

Karen Millen
DE BIJENKORF
140,- 90,-

My Jewellery
OMODA
€12,95

Grown Alchemist
DE BIJENKORF
€72,-

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

10x de grootste irritaties van samenwonen
10 tekenen dat jij nog niet klaar bent voor een relatie
Houd je vast: dit is de ideale leeftijd voor kinderen, trouwen en een huis kopen

Bron: NSMBL | Beeld: Unsplash