Must see: deze documentaires op Netflix

Heb jij alle nieuwe series en films ook al gezien op Netflix? Soms zit ik echt uren te scrollen en weet ik gewoon niet wat ik moet kijken. Voor mijn gevoel heb ik alles namelijk al gezien. Tot ik een keer zo ver had gescrold dat ik nieuwe, onbekende lijsten tegenkwam waaronder die van de documentaires. Want ja zeker, deze staan ook op Netflix. Misschien ben je deze zelf al eens tegen gekomen of ben je er snel langs gescrold, maar hier staan best wel interessante documentaires tussen. Ik zet de leukste voor je op een rijtje die je zeker moet zien!

#1 The Story of Diana

Iedereen is natuurlijk bekend met Prinses Di van het Engelse koningshuis en hoe ze om het leven is gekomen. Alleen op dat moment wist niemand wie ze echt was. In deze documentaire krijg je door middel van exclusief beeld en interviews met haar familie een kijkje in haar bijzondere leven en haar persoonlijke problemen.

#2 What the Health

Dat ongezond eten niet goed is, wisten we al. Alleen houdt je voeding ook verband met de ziektes die je kunt krijgen. In deze documentaire krijg je antwoorden op vragen die je eigenlijk altijd had willen weten, maar ook de miljarden euro’s die op het spel staan in de zorg, de farmaceutische sector en de levensmiddelenbranche. Zeker een eyeopener!

#3 Amy

Amy Winehouse stond bekend als een jazz zangeres die heel veel hield van alcohol. Zoveel dat ze er zelfs een lied over schrijft. In deze documentaire krijg je zeldzame video’s en interviews te zien met de zangeres, en krijg je te zien hoe ze van charismatische tiener verandert in een wilde ster. Deze documentaire heeft een Oscar en BAFTA voor Beste documentaire gehad!

#4 Frozen Planet

Dierenvriend? Deze documentaire geeft je een kijkje achter de schermen bij de Noord- en Zuidpool en alle inwoners die hier wonen. Bekijk gebieden waar nog nooit iemand geweest is.

#5 Avicii: True Stories

Avicii had voor zijn overlijden al een documentaire gemaakt waarin je een goed beeld krijgt van zijn drukke, maar eenzame leven. Nu hij overleden is, is het nog indrukwekkender om deze documentaire te zien. Zoals Nico Dijkshoorn ook zei in de Volkskrant: ‘Je ziet hem recht op zijn graf af lopen’.

Shop je lente look!

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

Maje
DE BIJENKORF
€95,-

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
119,95 83

Heine
OTTO
€105,99

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€14,99

Charlotte Tilbury
DE BIJENKORF
€32,-

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Bye bye sun! Deze films en series verschijnen in juni op Netflix
Yes! Er komt een thriller Netflix Original Serie van de makers van Gossip Girl

Beeld: Avicii: True Stories