Bingewatch time! 10x de leukste series op Netflix

netflix

It’s just you, Netflix and pizza! De hele dag in bed liggen met je favoriete snacks en een goede serie. Wie houdt hier nu niet van? Maar af en toe is de inspiratie gewoon op. Heb je zin in een échte girly serie of juist een wat spannendere variant? Wij helpen je een handje! We zetten de leukste series voor je op een rij in willekeurige volgorde, zo hoef je zelf niet meer te zoeken. Here you go! 

10x de leukste series op Netflix

#1 You

Deze serie gaat over Joe Goldberg, een manager van een boekhandel. Hij wordt verliefd op een mooie schrijfster, waarnaar hij een geobsedeerde stalker wordt.

#2 Elite

Elite vertelt een verhaal over drie studenten die naar de school Las Encinas worden gestuurd, waar ze meteen met dramatische rijke tiener levens te maken krijgen. Wat een rooskleurig verhaal lijkt te zijn eindigt in een groot moordmysterie.

#3 Breaking Bad

Een scheikundeleraar gooit zijn leven helemaal om als hij plotseling te horen krijgt dat hij ongeneeslijk ziek is. Om zijn gezin met een mooi geld bedrag achter te laten gaat hij samen met een oud-leerling crystal-meth produceren en verkopen.

#4 Gossip Girl

Hoewel Gossip Girl al héél lang te zien is op Netflix, blijft dit een pareltje die het kijken dubbel en dwars waard is. Het gaat over rijke tieners in The Upper East Side van New York, waarvan het leven volledig in het teken staat van Gossip Girl. Dit is een website waar elk gerucht en iedere juicy roddel op verspreid wordt. De hamvraag is; wie is toch die mysterieuze Gossip Girl?

#5 Jane The Virgin

Jane Villanueva heeft gezworen geen seks te hebben tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, ligt haar hele leven in één klap in duigen.

#6 Orange Is The New black

Piper Chapman wordt veroordeeld voor het transporteren van drugsgeld en moet 15 maanden in een vrouwengevangenis doorbrengen. In de gevangenis maakt ze zowel vijanden als vriendinnen in een aparte groep gevangenen. Een goede serie met goed acteerwerk!

#7 New Girl

De relatie van Jessica is net over, maar ze is absoluut niet van plan om alleen door het leven te gaan. Ze trekt bij jongens in om met vertrouwen de toekomst in te gaan en ondertussen krijgt ze ook nog levenslessen van hen.

#8 Homeland

In dit Emmy bekroonde drama vermoedt Carrie, een CIA-agente, dat een marinier na jaren lang gevangenschap een terrorist is geworden. Een super spannend verhaal die extra aangrijpt in onze huidige tijd.

#9 Riverdale

Archie en zijn vrienden wonen in de stad Riverdale en hier maken ze behoorlijk wat mee. Ze komen in een duister mysterie terecht. Want wie is nu toch de blackhood?

#10 The Sinner

Als een vrouw zich niet meer kan herinneren waarom ze een vreemde heeft neergestoken, probeert een rechercheur dit mysterie alsnog te ontrafelen. Spannend!

Let’s chill!

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€24,99

Rainbow
BONPRIX
€11,99

Bodyflirt
BONPRIX
€32,99 19,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€12,99

Vichy
BOOTS
€17,94 13,46

Calvin Klein
WEHKAMP
€22,79 9,39

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Netflix  | Beeld: Unsplash