New year, new friends: 5x type vriendinnen om te verbannen uit je leven

vriendinnen

Van die vriendin die constant oordeelt tot degene die altijd negatief is over alles, deze type vriendinnen verdienen dit jaar geen plekje meer in je leven. Bye, bye!

Dit zijn de type vriendinnen om te verbannen uit je leven

#1 Het jaloerse kreng

Een vriend of vriendin die exact hetzelfde wilt als wat jij hebt, is niet oprecht aardig tegen je. Hij of zij maakt hatelijke opmerkingen als je praat over je successen, waardoor jij je in no time slecht gaat voelen. Maar laat het een les zijn en verspil geen tijd aan dit soort mensen…

#2 De keurmeester

Dit is die vriend(in) die constant oordeelt over je slechte beslissingen en je nog slechter laat voelen als je al niet lekker in je vel zit. Maar hé, iedereen maakt fouten. En het is de taak van een vriend(in) om je hier doorheen te helpen. Doen ze dat niet? EXIT!

#3 De ego

Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Als iemand alleen maar over zichzelf praat en nooit vraagt hoe het met jou gaat, dan is het geen vriend(in). Deze persoon wilt gewoon een luisterend oor en heel graag vertellen hoe ge-wel-dig zijn of haar leven is. Maar dat is het niet, so drop this friend.

#4 De leugenaar

Natuurlijk is een leugentje om bestwil toegestaan. Maar als iemand keer op keer liegt (en dat zonder reden), is het tijd om die vriend(in) los te laten. Relaties worden gebouwd op vertrouwen. En als diegene de waarheid niet vertelt, is hij of zij de moeite niet waard.

#5 De negatieveling

Er is altijd wel een vriend(in) die negatief is over alles, en dan bedoel ik écht alles. Die vriend of vriendin vindt je briljante ideeën nooit leuk en heeft altijd wel een excuus om nergens heen te hoeven. Ze zijn vermoeiend en moeilijk te pleasen. Geloof me, zij verdienen geen plek in jouw leven.

Shop de look!

10 Days
WEHKAMP
€89,90

Lost Ink
NAVABI
€24,99

Steps
STEPS
€59,99

Visions
SCHUURMAN SCHOENEN
€89,99 60,00

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€59,95

Sacha
WEHKAMP
€54,99 43,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Woman-Online, Mynd, Gezond 10 | Beeld: Unsplash