Oh my! Dit zijn de deelnemers van Temptation Island VIPS

Temptation-fans verzamelen! Zoals jullie allemaal al lang wisten, verschijnt er vanaf juni een VIP-variant van jullie favoriete programma op Videoland. In Temptaion Island VIPS gaan vier Nederlandse koppels de ultieme relatietest aan in een prachtig land bomvol hete vrijgezellen. Sommigen zullen zich afvragen wat je in hemelsnaam bezielt om aan zo’n programma mee te doen, maar wij kunnen niet wachten op het nieuwe VIP-seizoen. We houden jullie niet langer in spanning, dít zijn de koppels die we terugzien in Temptation Island VIPS.

Let’s get ready to rumble

Dít zijn de koppels:

  • Ruud en Rowena van het programma Utopia
  • Niels en Rosanna uit Temptation Island 2017
  • Donny en Amijé van De Roelvinkjes

Huh? Dat zijn maar drie koppels, toch? Oui, dat klopt. De programmamakers hebben besloten naast drie bekende koppels, ook een onbekend stel mee te laten doen. Wie de gelukkigen zijn? Stefano en Gelina. Zegt je niks? Mij ook niet, maar tijdens het zenuwslopende seizoen van Temptation Island zullen we alles over ze te weten komen.

Vanaf 7 juni kunnen we de BN’er-variant van Temptation Island bewonderen op Videoland. We kunnen meegenieten hoe bovenstaande koppels de ultieme relatietest aangaan in het prachtige en bloedhete Mexico.

Shop onze favorieten

Mango
WEHKAMP
€49,99

Morgan
WEHKAMP
€55,-

Fred De La Bretonière
DE BIJENKORF
€149,95

Pollini
NOLTEN
€189,95

Ettika
DESIGNERFASHION.NL
€34,95

Rituals
DE BIJENKORF
€15,-

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Blog Rebecca: de mooiste en beste hotels van Bali
Oh my goals: knalroze hotel op Ibiza

Bron: Nu.nl | Beeld: Nu.nl, Unsplash