Oh yes! Ed Westwick (a.k.a. Chuck Bass) keert weer terug op TV!

Oké, we weten dat Gossip Girl liefhebbers het behoorlijk zwaar te verduren hebben gehad met het definitief aflopen van de razend populaire serie. Maar dat we daardoor niet meer kunnen wegzwijmelen bij het spotten van Chuck Bass op ons beeldscherm, dat is pas écht een ware catastrofe! Maar dames, jullie kunnen stoppen met treuren. Onze opperhunk Ed Westwick keert zéér binnenkort namelijk weer terug op de beeldbuis. Wij kunnen ons geluk niet op!

I’m Chuck Bass. And I love you

We missen Ed nog elke dag, maar vanaf 11 augustus keert-ie eindelijk terug in de spotlights en schittert hij in de nieuwe BBC Two-serie ‘White Gold’, en ja die is gewoon op Netflix te bekijken. En dan nu het beste van dit alles: niet alleen zijn mooie koppie is te zien, ook zijn geweldig Britse accent is te horen. Can’t wait!

White gold

‘White Gold’ gaat over Vincent Swan (ja ja, onze Ed), een verkoper in de jaren ’80. Hij is wat je noemt een charismatische leider die ook nog eens graag de regels breekt (Chuck Bass, is that you?). Humor staat centraal in de serie en dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Een knappe man op je beeldscherm en ook nog eens je lachspieren trainen; wat wil een mens nog meer?! Wij tellen de dagen tot 11 augustus af. Tot die tijd vermaken we onszelf met de trailer.

LEES OOK:

Wait, what?! Tóch nog een achtste seizoen van Pretty Little Liars…?
Watch out! Een foute man herkennen? Zó doe je dat

Beeld: Pinterest