Say again?! Taylor Swift heeft nu haar eigen app en emoji

Door social media is het veel makkelijker geworden om met jouw favoriete celebrity te praten. Door Instagram krijgen we een (niet altijd) realistisch beeld van hun leven waar we gemakkelijk een reactie op kunnen geven. Net zoals je dat bij al je vriendinnen ook gewoon doet. Nog leuker is het als ze ook nog eens reageren. Iets wat helaas weinig gebeurt. Ben jij een mega Taylor Swift-fan en wil je met haar en andere Swifties praten? Dan moet je snel de app The Swift Life downloaden!

You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me

The Swift Life is een app die Taylor Swift herself heeft gemaakt om te communiceren met al haar fans. Met de komst van haar nieuwe album wilde ze haar fans nog meer geven en deze app is ook een manier om haar fans te spreken. En wie wilt er niet praten met Taylor? Ook stuurt Taylor exclusieve foto’s, filmpjes en nieuws in de app waardoor je altijd up to date bent over Taylor’s leven. Handig!

Wil jij je berichtje naar de queen of country wat opfleuren? Dan kun je ook emoji van Taylor Swift met haar kat of een kopje thee mee sturen. De emoji oftewel Taymoji zijn geïnspireerd op het leven van Taylor zoals haar katten, maar ook slangen en het kopje thee uit haar videoclips. Ook kun je zogenaamde Swiftsends sturen bij een bericht waardoor je meer aandacht zou kunnen krijgen van Taylor Swift. Benieuwd naar de Taymoji? Je ziet ze hier onder!

Ben jij net zo benieuwd geworden als ons? Mooi! De app is namelijk nu te downloaden in de App Store en hij is nog gratis ook. Score!

LEES OOK:

Dit zijn de best bekeken Netflix-series van 2017
Good to know: Dit zijn de 10 banen waarvan je aankomt
Marathon time! Kerstfilms die je gezien moet hebben

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Getty Images