10x awkward situaties in bed

Seks is een genot en ook nog eens super gezond voor de body en mind. In films en in ons koppie romantiseren we er op los. Seks bestaat dan uit passie, vuur en intense liefde. Toch blijkt het in de realiteit er toch vaak wat anders aan toe te gaan. En al helemaal als je het bed voor het eerst deelt met een one-night-stand of je future boyfriend. Iedereen heeft zin in de lusten, maar niet in de lasten. Een nachtje goed van bil gaan kan dan soms zorgen voor behoorlijk ongemakkelijke situaties, waarbij je liever de dekens over je hoofd trekt en doet alsof jij of hij niet bestaat…

My ideal body weight is yours on mine.

#1 Het rubbertje

Doe het altijd veilig! Maar mijn hemel, wat blijft dit toch een ongemakkelijk dingetje. Dat ding wil ook gewoon nooit meewerken. Of hij heeft er de ballen verstand van, of het condoom glijdt er net zo makkelijk weer vanaf. In de tussentijd lig jij daar te wachten op het moment suprême, wat nog even kan duren dus!

#2 Kramp

Ik (Vivian) ben een Koningin in het krijgen van kramp tijdens de seks. Graag vertel ik dan ook even van te voren dat ik hier last van heb. Een kei in het uitschreeuwen van de pijn en zo heb ik ook een keertje meegemaakt dat een kerel dacht dat ik de seks zo lekker vond en dus niet doorhad dat het kramp was! Haat aan kramp en totaal niet geil…

#3 Wrong hole

Ja mannen… Het blijft lastig om het juiste gaatje te vinden. We moeten ook toegeven, dat die twee als dikke vrienden dicht bij elkaar in de buurt zitten. Toch slaat de blinde paniek in als hij in het verkeerde gat zit te wroeten. Kap hier mee! Als we kontseks willen dan geven we wel een andere gil!

#4 Fake it till you make it

Soms is het gewoon geen match tussen de lakens of heeft je lichaam er even geen zin in. Hij doet echt zijn best, maar toch weet je en voel je aan alles dat het niet gaat lukken. Om hem een goed gevoel te geven doe je dus maar net alsof of je helpt jezelf even een handje.

#5 Slappe hap

Ook hier kan hij vaak niets aan doen, maar het is wel een ongemakkelijke situatie. Hij voelt zich ziek ongemakkelijk en jij weet je ook even geen houding te geven. Glimlach maar lief en doe maar net alsof het niet uitmaakt dat zijn lul er geen zin meer in heeft.

#6 Ik heet geen Lisa

Op het moment dat hij je opeens heel anders noemt dan de naam die jij bij je geboorte hebt gekregen van je ouders. De vraag is of hij wel nog weet waar de voordeur is?

#7 Even op snuffelstage

Halo! Mag ik zelf de beslissing nemen of ik je piemel van dichtbij wil bekijken? Wat denken gasten? Dat als hij je kop naar beneden duwt dat je staat te springen om hem te pijpen. De hint is duidelijk, maar op zo’n manier hoeft het niet meer…

#8 Vingercursus nodig

Lief dat hij het probeert. Maar mijn clitoris zit niet daar en als je zo door blijft graven zit je in China!

#9 Klaar of niet

Bij de ene man schiet je ongeveer tegen de muur aan als hij klaarkomt en bij de andere man heb je geen idee. Hij begint te trillen, maakt wat gekke geluiden, maar of hij nu klaargekomen is geen idee! Wachten dus of hij nog doorgaat of neerploft.

#10 De kutscheet

Als het er hard aan toe gaat en je in rare bochten gewrongen wordt, dan kan het wel eens voorkomen dat er wat lucht uit je perzik vrijkomt. Hartstikke verklaarbaar, maar toch ongemakkelijk. Jij hoopt dat hij er gewoon om kan lachen ofzo. Toch zijn er een paar mannen die je geschrokken aan blijven kijken, terwijl dit lucht is die hij er zelf met zijn dikke pik in geramd heeft!

Shop goedkope seksspeeltjes

Erotic Collection dobbelstenen
EASYTOYS
€2,95

Eastpak masker
EASYTOYS
€3,95

You2Toys buttplug
EASYTOYS
€5,95

Erotic Collection vibrator
EASYTOYS
€6,76

Easytoys opzetstuk vibrator
EASYTOYS
€12,95

Bodywand wand vibrator
EASYTOYS
€19,95

You2toys kietelveer
EASYTOYS
€14,95

Fetish Fantasy Series handboeien
EASYTOYS
€9,95

Doc Johnson vinger vibrator
EASYTOYS
€8,46

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Tips voor geslaagde buitenseks
5x Dit moeten vrouwen over seks weten volgens mannen