10x waarom vrouwen op lange mannen vallen

lange mannen

Hoe je het ook wendt of keert, op de een of andere manier vallen de meeste vrouwen toch op lange mannen. Oké, misschien ook niet zo heel gek. Het heeft een beetje met de geschiedenis te maken. We gaan even terug in de tijd: de holbewoners. Grote holbewoners waren sterker, waardoor ze machtiger waren en dus aantrekkelijker. Maar, er zijn natuurlijk nog meer dingen waarom we zo graag een man aan onze zijde hebben die langer is.

#1. Hij kan overal bij

Die ene vaas die bovenop de kast staat, waar jij net niet bij kan, zelfs als je op een krukje staat; hij pakt hem elke keer voor je, zonder te klagen. Hij zet hem zelfs ook weer netjes voor je terug. En hij vindt het stiekem nog fijn om te doen ook.

#2. Je kunt hoge hakken dragen en nog steeds kleiner zijn

Niet dat dat erg is, natuurlijk, maar stiekem dromen we er allemaal van.

#3. Hij zorgt voor extra beenruimte in het vliegtuig

Zijn lange benen passen helaas niet in de kleine ruimte tussen vliegtuigstoelen, en dus krijgt hij vaak een plek met extra beenruimte. Wat betekent dat jij dat automatisch ook krijgt. Lucky you.

#4. Tijdens een concert mag je voor hem staan

Want, je blokkeert zijn zicht niet. En je hebt geen last van alle duwende mensen achter jullie, want die zijn er niet. Niemand wil achter een lang persoon staan, dus jullie hebben ruimte zat.

#5. Zijn bed is huge

Je slaapt het liefst bij hem thuis (als jullie nog niet samenwonen), want zijn bed is vele malen groter dan die van jou.

#6. Het voelt alsof je een bodyguard hebt

Grote kans dat hij zich ook werkelijk als een bodyguard zal gedragen, mocht het echt nodig zijn. Niet dat wij hierover zullen klagen…

#7. Forehead kisses

Moet ik nog meer zeggen? We love them, lange mannen hebben er de perfecte lengte voor. Kom maar door met die kusjes.

#8. Je kinderen worden lang

Niet zo lang als hij waarschijnlijk, maar ook niet zo klein als jij. En stiekem had je net zulke benen als Doutzen Kroes willen hebben. The least you can do is je kinderen die kans geven. Lange mannen hebben zo zijn voordelen.

#9. Je raakt hem nooit kwijt

Niet tijdens concerten, het kerstshoppen en ook niet met de wekelijkse boodschappen. Hij torent overal hoog bovenuit dus je zult hem niet zo snel kwijt raken. En hij jou niet, want hij kijkt over iedereen heen (al denken we liever dat hij gewoon nooit genoeg van ons kan krijgen en ons dus niet uit het oog verliest).

#10. Mega sterke kuiten

Omdat je altijd op je tenen moet gaan staan om hem een kus te geven train je automatisch je kuiten, am I right? Dat onderdeel kun je in iedere geval mooi overslaan in de sportschool.

LEES OOK:

>> Science says: mannen zijn eerder verliefd dan vrouwen
>> 10x waarom het niet erg als je vriend kleiner is

Bron: CosmopolitanBeeld: Pinterest