Deze 5 dingen vinden mannen super aantrekkelijk

Ik denk dat ik spreek voor veel vrouwen als ik zeg dat we er negen van de tien keer vanuit gaan dat mannen vallen voor de looks. En dan heb ik het niet alleen over een mooie bos haar met een knap koppie eronder, maar doel ik vooral op de vrouwelijke vormen. Oftewel: een volle boezem, dikke billen en een slanke taille. Het uiterlijk is dan wel het eerste dat opvalt, maar mannen zijn tóch niet zo oppervlakkig als wij denken. Geloof het of niet, wij hebben maar liefst vijf kenmerken op een rij gezet die mannen super aantrekkelijk vinden, maar die niets met het uiterlijk te maken hebben.

#1 Een luisterend oor

Veel mannen zitten écht niet altijd te wachten op ons commentaar, ook al bedoelen wij het vaak goed. Nee, een vrouw die enkel luistert en op die manier laat merken dat ze er voor hem is, vinden mannen veel aantrekkelijker. Dit betekent wel dat je moet beschikken over een flinke dosis geduld, want ja, wij gaan nu eenmaal graag overal tegenin. Niet negatief, met ons verzorgende karakter hebben wij het idee onze lover te moeten troosten met woorden. Niet nodig, dus. Het bieden van een luisterend oor is voor een man voldoende, tenzij hij zélf aangeeft ergens over te willen praten.

#2 Spontaniteit

Mannen zijn dol op spontane vrouwen. Terwijl wij in sommige situaties ons liever op de achtergrond houden en écht niet per se in de spotlights hoeven staan, vinden mannen het super aantrekkelijk als je gewoon gaat met die banaan. Wij, en ik ben zeker schuldig, zien regelmatig beren op de weg die er niet zijn. Of, die onze lover in ieder geval niet ziet. Hij vindt het heerlijk dat jij je kunt laten gaan en jezelf kunt zijn.

#3 Een goede rijder

Dit klinkt misschien tegenstrijdig, want hoe vaak hoor je mannen klagen over het rijgedrag van een vrouw, maar surprise! Mannen vinden een vrouw met driving skills ontzettend hot! Sommige mannen geven zelfs toe dat het best een stapje verder mag, namelijk een dame die haar auto af en toe flink op zijn staartje trapt!

#4 Lekker eten

En dan bedoel ik niet ‘lekker eten’ als in het eten lekker vinden, maar als in van je eten kunnen genieten. Momenteel zijn we allemaal super healthy bezig en letten we ontzettend op wat we op een dag naar binnen schuiven. Het letten op je eten is één ding, maar het obsessief tellen van het aantal calorieën dat je eet vinden mannen absoluut niet sexy. Het is natuurlijk hartstikke knap en gezond om te letten op wat je eet, maar mannen houden ervan om lekker gezellig samen te gaan eten, zónder dat jij een issue maakt van het aantal calorieën in de maaltijd. Hij vindt het juist aantrekkelijk dat jij van een vette pizza kunt genieten en praat liever over hoe goed hij smaakt, dan welke vervelende voedingsstoffen erin zitten.

#5 Verzorgd

Oké, wauw. Het ene moment dachten we dat mannen make-up en het besteden van bakken met geld aan verzorgingsproducten overdreven vonden, terwijl nu blijkt dat ze het juist aantrekkelijk vinden als we er verzorgd uitzien. Maar, er is een logische verklaring. Volgens specialisten vertelt je verzorgde uiterlijk dat je ook goed voor je vent kunt zorgen. En daarbij vinden ze het helemaal niet erg dat we af en toe een Brazilian wax doen, fijne beauty producten gebruiken en leuke kleding shoppen, want ook zij hebben daar profijt van.

Zo blijkt maar dat mannen niet zo oppervlakkig zijn als wij af en toe denken. Ze kijken heus wel verder dan alleen de buitenkant van het plaatje en vinden zélfs veel dingen aantrekkelijk, die wij ook aan hen aantrekkelijk vinden.

Shop de nieuwste items

Fila
DE BIJENKORF
€40,-

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€32,99

Sacha
WEHKAMP
€119,99

Duifhuizen
DUIFHUIZEN
€89,95

Estee Lauder
DE BIJENKORF
€24,-

Scotch & Soda
SCOTCH & SODA
€139,95

LEES OOK:

30 dingen die jij voor je 30e gedaan moet hebben
3 signalen die aangeven dat het tijd is voor een break-up
Hierover hebben koppels het meest ruzie

Bron: allwomenstalk | Beeld: Unsplash