5x type mannen die elke vrouw moet vermijden

type mannen

Daten is een goede ervaring, je leert namelijk veel over wat je wel en niet leuk vindt en je leert jezelf kennen. De zoektocht naar de liefde kan frustrerend zijn, moeilijk en soms ook een harde les zijn. Na een aantal dates kom je er toch achter dat je bepaalde types het liefst kan vermijden, sommige types liggen voor de hand, maar zelfs de slimste vrouwen vallen voor ze. Herken de rode vlaggen bij deze 5 type mannen die elke vrouw moet vermijden.

Type mannen die elke vrouw moet vermijden

#1 De Tinderkoning

Oei, misschien probeer jij je droomman op een dating-app te vinden. Maar hier dwalen vaak de meest foute mannen rond. Na een aantal dates stel jij jezelf volledig open, terwijl het voor hem alleen maar draait om seks. Soms voel je het op tijd aan, maar de meeste mannen weten het toch met de juiste woorden te verbergen.

#2 De alcoholist

De alcoholist is iemand die zijn zaakjes vaak op orde heeft en haast nooit “raar” gedrag vertoont. Althans, dat denk je, want wanneer hij nuchter is herken je hem niet terug. Zijn problemen worden erger wanneer hij nuchter is en daarom drinkt hij ze liever weg. Soms heb je niet eens door dat hij drinkt omdat het zo normaal is geworden. Hij rijdt nooit en wil meestal de avond bij hem thuis afsluiten waar hij nog twee tot vijf drankjes drinkt.

Alcoholisten zijn nooit helder, ze kunnen niet goed nadenken, laat staan dat ze instaat zijn om een relatie te onderhouden.

#3 De vreemdganger/manipuleerder

Met deze man ben je een affaire begonnen terwijl hij nog in een relatie zat. Hij vertelde je dat ze een tijdelijke break hadden of dat dingen zo slecht gingen dat hij en zijn vriendin toch wel uitelkaar zouden gaan. Je wist van binnen wel dat je fout zat, maar je hart gaf toe aan zijn charmes. Als hij je eenmaal verliefd heeft gemaakt denk je dat jullie voorbestemd zijn en zijn ex, ja die was gewoon gestoord. Jullie waren door het universum bij elkaar gebracht en jullie zijn meant to be.

Please, even back to reality! Als hij bij zijn ex is vreemdgegaan zal hij dat waarschijnlijk bij jou ook doen. Je weet wat ze zeggen, once a cheater, always a cheater! Waarom zou hij nu niet meer achter andere meiden aanzitten? Als hij iets ziet wat hij wil dan gaat hij ervoor. Goed en fout hebben geen waarde voor hem, alleen persoonlijke vooruitgang en plezier. Hij leeft met de dag en als hij gepakt wordt heeft hij al vijf smoesjes in z’n broekzak waarmee hij je manipuleert.

#4 De narcist

Deze jongen geeft je constant een slecht gevoel. Je moet bij hem op je tenen lopen. Deze man heeft een sterk ego waarachter een kleine jongen schuilt. Hij lastige is dat hij betrouwbaar en charmant over kan komen terwijl list en bedrog dagelijkse kost is.

#5 De Mr. Big

Dit is een man die je moet vermijden, maar je herkent hem minder snel dan de bovenste vier type mannen. Dit type heeft het meestal allemaal al op een rijtje, hij is volwassen en slim. Hij behandelt je goed en brengt graag tijd met je door. En jij, jij wilt zo graag dat dit allemaal genoeg is, maar je wilt meer. Je denkt aan samenwonen en misschien wel aan trouwen. Hij geeft alleen geen gehoor aan al je toekomstplannen. Hij vindt het prima zo, waarom zou je dat verpesten? Hij wil gewoon langs kunnen komen wanneer het hem uitkomt en tijd met je spenderen wanneer het in zijn schema past. Zolang hij maar zijn eigen leven heeft, vindt hij het best.

Als jij de meest geduldige persoon ter wereld bent en verder ook niet echt aan de toekomst denkt, dan zijn jullie voorbestemd. Maar voor alle anderen: dit is een type dat je moet vermijden.

Hoe moeilijk het ook is, er zijn genoeg mannen die wel 100% voor je gaan en je nemen zoals je bent. Val dus niet voor verkeerde type mannen en blijf altijd jezelf.

Shop de outfit!

Giacomo
WEHKAMP
€199,95

Steps
STEPS
€59,99

Promiss
PROMISS
€59,95

Sacha
WEHKAMP
€139,99 111,99

Furla
NOLTEN
€494,95 296,97

Zag Bijoux
HUDSON’S BAY
€27,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Elite Daily Beeld, Fleurflirt, Ze | Unsplash