5x de meest gênante masturbatie verhalen

We praten er liever niet over met elkaar, maar stiekem doen we het allemaal: masturberen. En weet je wat? Zo gek is dat helemaal niet. We moeten tenslotte allemaal aan onze trekken komen. Ook als onze partner van huis is, of wanneer er helemaal geen partner in het spel is. En misschien zelfs wel met partner erbij. Want wat genieten we ervan. Het is zo heerlijk om jezelf dat ene momentje te gunnen, waarop je even helemaal kan opgaan in je eigen lichaam. Even lekker me-time dus.

Gênante verhalen

Masturberen kan best spannend zijn, zeker als je er nog niet zoveel ervaring mee hebt. Soms gaat het ook weleens mis. Vijf vrouwen delen hun meest gênante ervaring:

  1. “Ik was een keer aan het oppassen op de kinderen van een rijke familie, in hun huis. Toen de kinderen sliepen raakte ik in the mood en begon ik met masturberen op de vloer van de badkamer. De deur stond op een kiertje en hun hond kwam binnen. Zodra het beest mij bezig zag, begon hij tegen mijn been aan te rijden. Ugh!”
  2. “Op een avond wilde ik masturberen. Toen ik een tijdje bezig was, begon mijn vagina heel erg te branden. Ik bedacht me opeens dat ik vlak daarvoor wraps met hete pepers had gegeten. Waarschijnlijk zat het nog aan mijn vingers, want ik had mijn handen erna niet gewassen. Volgens Google moest ik melk over het ‘brandende gebied’ gieten, dus dat heb ik maar gedaan en het hielp. Het was wel een hele rare gebeurtenis.”
  3. “Ik had een seksspeeltje gekocht waar ik mezelf vaak mee bevredigde. Hij lag altijd op mijn bed, maar toen ik op een dag thuis kwam van werk, was hij verdwenen. Bleek dat mijn huisgenootje ‘m gepakt had. Ze dacht dat het een onschuldig massage apparaatje was en gebruikte hem op haar nek. Ik heb haar maar niet verteld waar ik dit apparaatje zelf voor gebruikt had.”
  4. “Ik was aan het sexten met een leuke jongen en ik werd er super geil van. Na een tijd wilde ik het afronden, dus ik zette snel even wat porno aan. In mijn haast drukte ik op de verkeerde knopjes en stond er ineens in beeld “Je iPad streamt nu naar Apple TV”. Naar de televisie waar mijn ouders naar zaten te kijken! Oeps!”
  5. “Ik heb weleens een banaan gebruikt tijdens het masturberen. Dat ging absoluut niet goed. Terwijl ik bezig was brak er een stuk banaan af en het lukte mij niet om het uit mijn vagina te krijgen. Uiteindelijk moest ik echt persen om het stuk eruit te krijgen. Ik ben die avond dus letterlijk bevallen van een banaan.”

Blunders voorkomen?

Wil je nou zelf niet zulke blunders begaan? EasyToys gaat jou “een handje” helpen. EasyToys is groot voorstander van masturbatie en roept: masturbeer meer! Daarom heeft EasyToys de maand mei uitgeroepen tot Masturbatiemaand.  Met slim gerichte tips, heldere instructies en een flink trainingsschema gaan wij van jou een meester-masturbator (“Master-bator”) maken! Al deze info vind je op de masturbatiemaand pagina van EasyToys.nl. Want, #masturberenkunjeleren.

Bron: Reddit

Shop bij EasyToys!

Erotic Collection
EASYTOYS
€2,95

Strict
EASYTOYS
€39,95

You2Toys
EASYTOYS
€14,95

Trinity Vibes
EASYTOYS
 €74,95 49,00 

Wand Essentials
EASYTOYS
 €87,95 39,95

Durex
EASYTOYS
€12,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰