5x tips voor een spannende Valentijnsdag

valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag: de dag van rozen, chocolaatjes en teddyberen. Hartstikke leuk die romantiek,  maar waar heb je nou echt aandacht voor elkaar? Juist, tussen de lakens! Zó breng je de spanning op deze dag naar een hoogtepunt:

#1 Serveer een lustopwekkende maaltijd

Je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag! Een romantisch diner is natuurlijk altijd goed, maar wist je dat je ook een lust opwekkend menu op tafel kan zetten? Voeg de volgende ingrediënten aan je maaltijd toe, als je zin hebt in een spannende afloop: oesters, kreeft, avocado, honing, truffels, paling, kaviaar, asperges, bananen en chocolade. Deze video laat je zien hoe je makkelijk kan koken met lustopwekkers.

#2 Trek een sexy jurkje aan

Valentijnsdag is dé perfecte dag om je meest sexy jurk uit de kast te trekken. Want zeg nou zelf: als jij je sexy voelt, dan straal je dat ook uit! Grote kans dat jouw date je onweerstaanbaar vindt. Niet zo’n jurken-type? Ga dan voor een mooie jeans en een sexy top.

#3 Valentijns-cocktail

Verzorg jouw lover tot in de puntjes met een sexy cocktail die hem laat verlangen naar meer, oftewel een hevige vrijpartij met jou! Haal de juiste ingrediënten in huis and shake it out! Wedden dat hij dit niet kan weerstaan?!

#4 Netflix & Chill

Om jullie Valentijns-avond in spannende banen te leiden is een lust opwekkende film een must. Ga bijvoorbeeld voor een kinky variant als Fifty Shades, dit zorgt er gegarandeerd voor dat jullie niet van elkaar af kunnen blijven. Grote kans dat de film niet eens afgekeken wordt!

#5 Maak het nog spannender tussen de lakens

Wat is een romantische date zonder heerlijke hete seks? Goed van bil gaan met jouw lover zorgt voor enorm veel spanning, verlangen en lust én is de perfecte manier om jullie datenight af te sluiten. Maar tijdens Valentijnsdag mag je wel wat meer uitpakken, vind je niet? Om meer sensatie tussen de lakens te creëren helpt EasyToys je een handje. Haal wat spannende Valentijns-speeltjes in huis en verleid hem alsof je leven er vanaf hangt. Lust is all you need!

Shop de spannendste items!

Erotic Collection
EASYTOYS
€2,95

Strict
EASYTOYS
€39,95

You2Toys
EASYTOYS
€14,95

Trinity Vibes
EASYTOYS
 €74,95 49,00 

Wand Essentials
EASYTOYS
 €87,95 39,95

Durex
EASYTOYS
€12,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰