5x tips voor jouw ideale winterverkering

winterverkering

Verkering in de winter, het klinkt zo schattig. Misschien heb je al heel lang verkering of ben je aan de beginfase van jullie relatie en is dit de eerste winter samen. Lottelust geeft je 5 essentiële tips voor een winterverkering!

Tips voor jouw ideale winterverkering

#1 Wees voorbereid op het klassieke winterdilemma

Jij vindt je eigen bedje vast veel fijner slapen en je lover vindt het chiller om in zijn huis te slapen omdat hij zo dichter bij zijn werk woont (aka meneer heeft ook geen zin om ’s avonds door -10 naar jou toe te fietsen). Hoe dan ook, waar je in de zomer al slaapplek issues kan hebben, is dat in de winter nog 100 keer erger. Trotseer jij de kou om bij je vriend tussen de lakens te kruipen of verlaat jij je warme casa niet en komt meneer jouw kant op? Een hoop gebekvecht gegarandeerd!

#2 Handjes boven de dekens

Als het dan is gelukt om jouw verleidingtrics toe te passen zodat meneer nu bij jou thuis zit, is niets zo fijn als een avond Netflix onder een warm, zacht berenvel dekentje. Mocht je nog met anderen in huis wonen, let er dan op: handjes boven de dekens! Of ga jij stiekem voor Netflix & Chill?

#3 Voorkom irritaties over koude voeten

Winter = koude temperatuur = koude vrouwenlichamen + koud bed = insomnia door de kou. Wat is het dan verleidelijk om je koude pootjes tegen die warme sterke mannenkuiten aan te planten om zo langzaam op te warmen. Dit vind manlief altijd ERG fijn, echt iets voor hem om naar uit te kijken, not. Voorkom irritaties en vraag aan de kerstman een kersenpit of een kruik.

#4 Massage

Door de kou is de doorbloeding in je lichaam verminderd en heb je sneller last van stijve spieren. Hoe fijn is het dat jij en je lover elkaar kunnen masseren, daar warm je ook nog lekker van op… Tip: een massagekaars is een hete substantie, heerlijk om te gebruiken in de koude winterdagen.

#5 Wees bereid om de kou te trotseren

Ben jij bereid om de kou te trotseren, hoe leuk is het dan om samen te gaan schaatsen! Jij kunt je sporty skills tonen of je gewoon lekker aan hem vastklampen omdat je bang bent om te vallen. Na afloop nemen jullie een lekkere choco of gluhwein om vervolgens één van de bovenstaande tips toe te passen.

De columniste van Lottelust, Saar, geeft je in het volgende artikel haar interpretatie van winterverkering als je single bent! Lees het op Lottelust.nl

Shop de look voor een winterdate!

Coolcat
COOLCAT
€79,99

Bpc Bonprix Collection
BONPRIX
€15,99

Shabbies Amsterdam
SHABBIES
€329,95

Parfois
WEHKAMP
€49,99

Clarins
HUDSON’S BAY
€47,50

My Jewellery
MY JEWELLERY
€9,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

 

LEES OOK:

Ho-ho-ho! De kerstfilms wil je deze winter zien!
Easy like sunday recept: winters bananenbrood
4x de meest romantische winter dates

Beeld: Unsplash