6 bedgewoontes die zorgen voor slechtere seks


Een vrijpartij is al gauw goed, maar wil je het écht eens spetterend? Leer dan de volgende ‘foute’ gewoontes af voor nog lekkerdere seks.

Geen initiatief nemen

Heel fijn als een man de man uithangt en jou alle hoeken van de slaapkamer laat zien. Maar bedenk dat de rollen ook eens opgedraaid moeten worden! Dat een van de twee al ‘het werk’ moet doen, is niet eerlijk en wordt ook gauw saai. Probeer eens deze 5 manieren om hem te verrassen.

Teveel denken aan je imperfecties

Elke vrouw vindt bepaalde dingen aan haar lichaam niet mooi. Lovehandles, putjes, puistjes, een scheve teen… Noem het maar op. Zorg dat je je hier tussen de lakens niet op focust. Mannen houden van vrouwen die hun lichaam accepteren zoals het is. Wanneer jij met je hoofd bij je onzekerheden zit, kun je je niet volledig laten gaan.

Afdwalen met je gedachtes

Je imperfecties zijn niet het enige waar je je gedachtes naar toe kunnen afdwalen. Afleiding is een grote vijand van goede seks. Het zorgt voor stress en hierdoor kun je je orgasme wel op je buik schrijven! Een goede manier om ‘bij de les’ te blijven, is door tegelijk te klaarkomen.

Denken dat hij in je hoofd kan kijken

Je kunt niet verwachten dat hij uit zichzelf weet dat jij heel opgewonden raakt van een massage of zoenen in je nek? Laat merken wat je wel lekker vindt door aanmoedigend te kreunen! Of zeg gewoon wat je lekker vindt…

Geen geluid maken/te veel geluid maken

Een kreunende vrouw in bed vinden mannen erg sexy, maar op standje ‘porno’ is het too much! Zodra het heel nep gaat klikken, zal hij dit gauw als een afknapper zien.

Het opgeven

Het is nou eenmaal zo: bij de meeste vrouwen duurt een orgasme langer dan bij de man. Geef dus niet gelijk op als je niet snel genoeg klaarkomt. Geduld is een schone zaak en jij verdient ook gewoon jouw orgasme!

Lees ook eens wat mannen willen dat vrouwen weten over sex!

Shop de sexy date look!

Bodyflirt
BONPRIX
€72,99

Josh V
JOSH V
€109,99 55,00

Scotch & Soda
DE BIJENKORF
€49,00

Vai Vai
NOLTEN
€149,95

Lovestories
HUDSON’S BAY
€55,00 38,50 

Shabbies Amsterdam
SHABBIES
€169,95 84,98

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰