6x tekenen dat jouw relatie wel goed zit

relatie

Of je nu sinds kort in love bent of al wat langer in een serieuze relatie zit, het is altijd fijn om te weten waar en hoe jullie er samen voor staan. Natuurlijk heeft elke relatie zijn ups & downs, maar de leuke en fijne momenten moeten wel opwegen tegen de wat mindere. We weten dat er geen goed en objectief antwoord bestaat op de vraag wat nu een perfecte relatie is, maar zolang jullie je vasthouden aan de volgende ‘musts’ wat betreft relaties zijn jullie voorlopig nog partners in crime!

Tekenen dat jouw relatie wel goed zit

#1. Jullie zijn elkaars beste vrienden

Naast het feit dat aantrekkingskracht op fysiek gebied een must is, betekent dit niet dat dit alles is. De basis voor een goede relatie is vriendschap. Dus willen jullie elkaar alles als eerste vertellen wanneer er iets is gebeurd en kunnen jullie gerust dagenlang bij elkaar zijn zonder al te veel ergernissen? Dan zit je goed!

#2. Jullie lachen veel samen

Lachen werkt ontspannend, aanstekelijk en brengt mensen dichter bij elkaar. Dit geldt ook wanneer je in een relatie zit. Vinden jullie dezelfde dingen grappig, herinneren jullie elkaar vaak aan grappige gebeurtenissen en plagen jullie elkaar veel? Couples who laugh together stay together!

#3. Jullie hebben geen moeite met communiceren

Communicatie is in een relatie enorm belangrijk. Het is beter om je hart te luchten en eerlijk te zijn dan van alles binnen te houden en je vervolgens rot te voelen. Je moet niet bang zijn om samen over bepaalde onderwerpen te praten of je geremd voelen om een onderwerp aan te snijden. Verwacht ook niet dat je lover je gedachten kan lezen (ook al hebben wij vrouwen daar wel een handje van..). Wanneer jullie dit onder de knie hebben, kun je spreken van goede communicatie!

#4. Jullie gaan goed om met ruzies

Hoe vervelend ze soms ook zijn, ruzies horen nu eenmaal bij een relatie. Het gaat op dit gebied niet zo zeer om hoe vaak jullie relatieproblemen hebben, maar om hoe jullie hier beide mee omgaan. Een relatie heeft een grotere kans van slagen wanneer jullie elkaar de ruimte geven in een ruzie, zodat jullie allebei een zegje kunnen doen en jullie mening kunnen uiten. Zoals al eerder gezegd, is communicatie key voor een goede relatie. Respecteren jullie elkaars gevoelens en meningen en zijn jullie in staat om sorry te zeggen? Jullie band zal er sterker door worden en de relatie een stuk meer stabiel.

#5. Jullie leven ook je eigen leven

Je eigen leven is enorm belangrijk wanneer jij je in een relatie bevindt. Wanneer jullie een leuke groep vrienden delen en allebei ook nog je eigen leven en contacten hebt (en ook daadwerkelijk de ruimte hebt om die te zien) dan zijn jullie op de goede weg!

#6. Jullie denken ook aan de toekomst

Wanneer je de toekomst bespreekt en plannen durft te maken, zie je een relatie als iets op lange termijn. Vooral wanneer je al een tijdje in een serieuze relatie zit, is het handig om te weten hoe jullie over de toekomst denken; wat jullie doelen zijn bijvoorbeeld. Of course, het is niet nodig om precies dezelfde interesses te hebben, maar wanneer het aankomt op het gebied van kinderen, trouwplannen, emigreren en more is het toch wel handig om te weten waar jullie aan toe zijn. Wie weet vindt hij kinderen maar niets terwijl jij er het liefst een huis vol van hebt… Zitten jullie op dit gebied op één lijn? Then there’s no need to worry.

Get sexy!

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Passionata
DE BIJENKORF
€34,95

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Samsoe & Samsoe
DE BIJENKORF
€35,00

Love Stories
DE BIJENKORF
€55,00

Simone Pérèle
DE BIJENKORF
€72,00

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

10x de slapste smoezen die jullie kregen nadat hij vreemdgegaan was!
In deze periode is jouw kans op een huwelijksaanzoek het grootst
Op deze plekken hebben we het meest seks

 

Beeld: Unsplash