6x ideeën voor een Valentijnsdag date

Ben je klaar met die standaard diner-en-dan-naar-de-bios-date’s? Dit kunnen we goed begrijpen. Voor een Valentijnsdag date willen we graag iets origineels bedenken. Iets wat jij en boyfriend nog nooit samen hebben gedaan. Maar dit is na een lange relatie of velen date’s haast onmogelijk. Soms is het juist de key om aan iets simpels een kleine spin te geven zodat jullie samen een leuke avond hebben. Wij hebben hier 6x Valentijnsdag ideeën speciaal voor jou!

6x tips voor een Valentijnsdag date

#1: Spa night

Ga een als Valentijnsdag date een gezellige avond naar de spa! Ga voor een goede sauna en boek eventueel een koppel-massage. Vind je een spa te duur? Je kan natuurlijk ook een eigen spa maken in je eigen badkamer. Vul een bad met bubbels, open een fles champagne en verwen elkaar met een goede massage. Quality time verzekerd!

#2: Sweet treat

Breng de avond in de keuken door terwijl jullie de lekkerste toetjes maken voor elkaar! Heb je geen zin om de hele avond bezig te zijn? Ga dan naar een restaurant of een desert-bar en bestel de meest gekke toetjes die jullie altijd al wilden proberen. Superleuk om te doen als Valentijnsdag date en heel veel chocolade verzekerd!

#3: Indoor Picnic

Op dit moment is het natuurlijk veel te koud om buiten op een kleedje te gaan zitten en te doen alsof het lekker warm is en de zon schijnt. De realiteit is helaas anders en daar moeten we ons maar op aanpassen. Gooi daarom een deken en paar zachte kussen in je woonkamer en maak het gezellig met wat kaarsjes. Bereid je Valentijnsdag date picknick voor met allerlei lekkers zoals: sandwiches, brownies, cupcake’s and so on. Doe al het lekkere eten in een gezellig mand. Wil je echt het gevoel hebben dat jullie buiten zitten? Zet dan National Geographic op en je bent good to go.

#4: Game Night

Een Valentijnsdag date plannen kan best stressvol zijn. Vooral als jullie net zijn begonnen met daten of een kersverse relatie hebben. Een game night is daarom een goede oplossing voor een relax avondje. Je haalt de druk van een chique date er een beetje af en zo hoeven jullie je nergens zorgen om te maken. Ga naar bijvoorbeeld naar een arcade, ga lasergamen of karten of zoek waar je virtual reality games kan spelen in de buurt. Liever thuis? Pak een leuk spel zoals Twister erbij. Jullie zullen super veel lol hebben!

#5: Snackbartocht

Wil je het huis uit maar liever niet te veel geld uitgeven aan een duur diner? Waarom ga je niet naar je favoriete fastfood restaurant en bestellen jullie alles wat jullie lekker vinden? Haal bij het ene tentje een paar lekkere hamburgers en bij het andere een goede zak patat. Onderweg hebben jullie genoeg tijd om bij te kletsen. Soms is het simpelste juist lekker en gezellig!

#6: Ghost tour

Geen idee wat te doen met valentijnsdag? Houden jij en je bae van creepy activiteiten? Ga online en kijk of je kaartjes kan krijgen voor bijvoorbeeld Amsterdam Dungeon of misschien een hele enge film. Soms kan je zelfs spooksteden vinden waar ze je de meest spooky verhalen vertellen. Zo heb je een spannend Valentijn uitje. ’s Avonds kunnen jullie dan natuurlijk weer lekker tegen elkaar aan kruipen.. Een geslaagde Valentijnsdate gegarandeerd!

Shop hier je Valentijnsdag date look

Goosecraft
GOOSECRAFT
€ 199,95

Tommy Hilfiger
DE BIJENKORF
€ 119,00

Comma,
HUDSON’S BAY
€ 99,99

Steve Madden
STEVE MADDEN
€ 79,99

Marc Jacobs
DE BIJENKORF
€ 320,00

Mac Cosmetics
HUDSON’S BAY
€ 22,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Unsplash