6x tips voor de eerste keer seks met je nieuwe vriend

eerste keer seks

Heb je een nieuwe vlam aan de haak geslagen? Heerlijk hè, verliefd zijn rond de kerstperiode? Jullie eerste dates, eerste zoen en… eerste keer! Maakt dit idee je een beetje zenuwachtig of onzeker? No worries! LotteLust deelt ultieme tips voor de eerste keer seks met je nieuwe vriend. De vonken zullen er vanaf spatten!

Tips voor de eerste keer seks met je nieuwe vriend

#1 Heb geen verwachtingen                                                                 

Verwachtingen leiden vaak tot teleurstellingen. Natuurlijk fantaseer je over ‘hoe het zal zijn’. Je kunt je er wel een beetje een voorstelling bij maken. Maar de details kun je beter aan het moment suprême overlaten. Het gebeurt wanneer het gebeurt.

#2 Talk dirty

Door sexy praatjes kan je al veel achterhalen. Vraag bijvoorbeeld (via de app) wat zijn favoriete standje is, van wat voor soort lingerie hij houdt en wat zijn gevoeligste plekjes zijn. Op deze manier ben je semi voorbereid en weet je wat je te wachten staat. Je kunt hem natuurlijk ook hintjes geven! Dit vinden mannen echt sexy bij texting.

#3 Bereid je voor

Onthaar je waar je wilt, doe een lekker luchtje op en trek een mooi lingeriesetje aan. Wanneer jij je mooi voelt zal je dit ook uitstralen. En zelfverzekerdheid is de beste tool die je kunt hebben tijdens de seks! Deze 10 tips helpen je zelfverzekerd te worden in bed.

#4 Weg met de zenuwen!

Een beetje nerveus zijn is natuurlijk niet erg. Maar als je te gespannen bent, kan seks zelfs pijnlijk zijn. Als je weet dat het ‘vanavond’ gaat gebeuren is het een idee om eerst een filmpje te kijken, een drankje te doen of even lekker te knuffelen samen.

#5 Niet nadenken, maar doen

“Ziet hij mijn vetrolletje?”, “Ben ik wel beter dan zijn ex?”, “Knapt hij nu niet op mij af?”, laat al deze nare gedachtes alsjeblieft achterwege! Op deze manier kun je toch helemaal niet van jullie eerste seksuele ervaring samen genieten? Jij bent vast niet de enige die een tikkeltje onzeker is, dus richt je lekker op dit speciale moment!

#6 No judgements

Heeft hij je niet laten klaarkomen of verliep het allemaal een beetje stroef? Laat je niet kisten door jullie eerste keer. Het is allemaal nieuw, omdat jullie elkaars lichaam en voorkeuren in de slaapkamer nog niet zo goed kennen. Oefening baart kunst! Binnen no time is hij jouw beste minnaar ooit…

Let wel op, want vrouwen worden sneller verliefd na de seks en dit is waarom.

It’s shop o’clock!

Mango
DE BIJENKORF
€25,99

Sisters Point
WEHKAMP
 €39,95 9,95

Dune London
WEHKAMP
€159,90 49,95

Chabo Bags
WEHKAMP
€34,95

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€3,99

Zag Bijoux
HUDSON’S BAY
€29,95 14,97 

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Pexels, Pixabay