8x tekenen dat je girlfriend material bent

girlfriend material

Welke eigenschappen zoekt een man nu echt in een nieuwe vriendin? Dat gaat verder dan uiterlijke pluspunten zoals rondingen en mooie ogen, hoor! Wil jij weten of jij girlfriend material bent voor hem? Check deze 8 signalen maar…

Tekenen dat je girlfriend material bent

#1 Je houdt van jezelf

Het klinkt erg afgezaagd, maar het is zó waar. Het is gezond om van jezelf te houden. Als je jezelf waardeert, kun je een betere vriendin zijn. Een relatie hebben met iemand die walgt van zichzelf is uitputtend. Wie zelfliefde heeft , heeft meer zelfverzekerdheid en kan ook meer van iemand anders houden.

#2 Je kent jezelf

Je weet exact wie je bent en wat je wel en niet wilt. Koppig? Misschien. Maar je weet wel je grenzen aan te geven. Dat zorgt voor gezonde frictie in een relatie. Als je weet wat je wilt, kun je dat ook precies aangeven aan hem. Hij weet dan exact waar hij aan toe is. Happy relatie gegarandeerd.

#3 Je bent onafhankelijk

De rekening? Die split je gewoon met hem. Je bent een independent woman: je kunt helemaal voor jezelf zorgen.

#4 Maar je kan ook voor je laten zorgen

Een man wil zich natuurlijk ook wel nodig voelen. Het alfa-mannetje kunnen uithangen. Doe ‘m af en toe een plezier en laat hem eens de deksel van de pot draaien.

#5 Je speelt geen spelletjes

Zijn berichtjes expres negeren, flirten met anderen om hem jaloers te maken… No go! Meisjes spelen spelletjes. Vrouwen niet. Als je serieus bent, dan hoef je geen spelletjes te spelen met elkaar.

#6 Je klikt met zijn vrienden en familie

Een vriendin hebben die niet kan chillen met je vrienden, dat gaat voor issues zorgen. Het liefst ziet hij dat je ook lekker kunt geinen met zijn vrienden. Als het daar maar bij blijft natuurlijk.

#7 Je bent geen zeur

Ook al heb je 200% gelijk, mannen haten gezeur. Há-ten. Daar is helaas geen ontkomen aan. Als 80% van jullie gesprekken ‘gezeur’ wordt, is de liefde heel snel over bij hem. Zoek liever naar positieve manieren om hem te benaderen. Kort en duidelijk werkt altijd het beste.

Nieuwsgierig naar meer manieren om een goede relatie te hebben en houden? Check dan het artikel: wat happy koppels doen voor het slapen gaan.

Time to shop!

Warehouse
DE BIJENKORF
€55,00

Sisters Point
DESIGNERFASHION
 €39,95 29,96

Panara
PENNINKHOF MODE
€249,00

Steps
STEPS
€39,99

Lott. Gioielli
DE BIJENKORF
€18,95

Atelier Des Femmes
DE BIJENKORF
€18,95

LEES OOK:

Emotioneel vreemdgaan: hoe ver kun je gaan?
10x tekenen die een man geeft als hij je wil
Ben jij een sticky girlfriend?

Beeld: Unsplash