9x gekke dingen die je doet in een lange relatie

lange relatie

In het begin van een relatie probeer je jezelf vaak nog in te houden. Je doet meer moeite om er goed uit te zien, je gedraagt je netjes en bepaalde dingen zijn een heus taboe. Maar naarmate de relatie vordert, houden jullie er beide steeds gekkere gewoontes op na. Welke van onderstaande gewoontes kunnen jij en je lover inmiddels afvinken?

Deze gekke dingen herken je in een lange relatie

#1 De wc deur blijft open

Aan het begin van jullie relatie was dit een no-go, maar naar mate jullie relatie vorderde werd dit de normaalste zaak van de wereld.

#2 Een tandenborstel delen

Het begon bij één keer, maar later kwam het ineens steeds vaker voor. Jullie zijn totaal niet vies van elkaar. Wat een liefde!

#3 Jullie weten precies van elkaar wat jullie gaan bestellen

Ben jij even naar het toilet? Als je terug komt wordt jouw favoriete drankje geserveerd, hij weet namelijk precies wat jij gaat bestellen en hij hoeft dit dan ook niet meer aan je te vragen.

#4 Telepathische communicatie

Wanneer jullie niet in gesprek zijn, wordt er telepathisch gecommuniceerd. De ander begrijpt met slechts één blik precies dat jij een hamburger wilt halen bij dat lekkere tentje van twee weken geleden.

#5 Puistjes en inspecties

Heeft de één een gek plekje? Dan checkt de ander of er iets aan de hand is. Ook puistjes worden regelmatig voor elkaar uitgeknepen. #dirtybutguilty

#6 Jullie eten van elkaars bord

Mmm… zijn eten ziet er toch ook wel heel lekker uit. Je eet dan ook ongegeneerd van zijn bord in een restaurant zonder dat hij je raar aankijkt.

#7 Jullie dragen elkaars kleding

Deze behoort zeker in het lijstje van dingen die je doet in een lange relatie. Jij wordt steeds vaker gespot in zijn truien en t-shirts. Jullie kledingkast begint steeds meer één geheel te worden. Cute!

#8 Je doet niet meer je best om er goed uit te zien

Wij vrouwen doen véél minder moeite om er goed uit te zien. In het begin van jullie relatie creëerde je iedere dag een mooie make-up look en trok je de meest stijlvolle outfit uit je kast. Nu ziet hij jou regelmatig met een joggingbroek, een hoge knot op je hoofd, twee verschillende sokken en zonder make-up.

#9 Inside jokes

De inside jokes zijn niet meer op vier handen te tellen. “Weet je nog die ene keer daar in de stad?”

Shop de leukste items!

Diesel
WEHKAMP
€49,00 34,30

My Jewellery
MY JEWELLERY
€39,95

ComeGetFashion
COMEGETFASHION
€39,99 29,99

Becksöndergaard
DE BIJENKORF
€69,00

Hema
HEMA
€7,00

Balalook
BALA LOOK
€14,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop

LEES OOK:

Zo verleid je hem in no time
10x daten in Amsterdam
Ben jij een onhandige Harry? Dan ben je relatiemateriaal

Bron: Beautify, Cosmopolitan | Beeld: Unsplash