Deze 10 soorten seks heb je in je twintiger jaren

soorten seks

We hebben met z’n allen een heel hoop vrijen in ons leven en daar worden we over het algemeen ontzettend gelukkig van. Het verschilt per levensfase wel een beetje wat voor seks je hebt. Hieronder beschrijven we de soorten seks die je hebt in je twintiger jaren.

Deze 10 soorten seks heb je in je twintiger jaren

#1 De perfecte one-night-stand zonder gevoelens

Als je ooit twijfelt aan je vermogen om seks te hebben met iemand zonder gevoelens is dit best geruststellend. Voor sommigen in ieder geval. Het is leuk en (als het goed is) zonder spijt en je hoeft je niet schuldig te voelen dat je ze nooit meer ziet. Houdoe en bedankt, zoals ze dat in Brabant zeggen.

#2 De one-night-stand waarna je van alles voelt

Je hebt misschien maar 10 woorden tegen elkaar gezegd, maar de volgende dag kun je het niet helpen dat iedere keer als je een berichtje krijgt, je hoopt dat het van hem is. Je stelt je jullie eerste date voor.. jullie achtste date.. de bruiloft.. Je weet dat het belachelijk is, maar ze hadden leuk haar!

#3 De ontzettend goede seks als je ruzie hebt met je soulmate

Ze klagen over van alles en nog wat en het enige moment wanneer jullie geen ruzie hebben is tijdens de seks. En die seks voelt geweldig. Jullie verwerken allebei jullie boosheid erin en daarna is het ook weer goed.

#4 Seks met een vriend waar je het nooit van had gedacht..

.. Totdat het gebeurde. Nooit dacht je dat er iets tussen jullie zou kunnen gebeuren en er was nooit enige vorm van sexual attraction als jullie knuffelden, tot die ene avond waar jullie samen in de keuken zaten, dronken. Van het één kwam het ander en zo werden jullie de volgende dag naast elkaar wakker.

#5 Seks als je ongesteld bent

Je vraagt je af ‘is dit te vroeg?’ als je op je tweede date bent met je Tinder match. De eerste date ging goed en uiteindelijk besluit je ervoor te gaan. You’re both adults, after all. 

#6 De ziet-die-er-al-in seks

No words needed! Jullie voelen hem al aankomen. Ofja voelen…

#7 Seks in het toilethokje van de bar

Jullie kunnen jezelf niet meer bedwingen en samen zoeken jullie het toilethokje op. Er staat voor het eerst een keer géén rij en jullie gaan ervoor tot er iemand op de deur klopt, om vervolgens met z’n tweeën naar buiten te lopen alsof er niks aan de hand is.

#8 Ruwe seks dat laat zien wat je wilt

Het begint langzaam. Iemand knijpt of pakt een lichaamsdeel iets harder dan normaal en je komt erachter dat je het eigenlijk best lekker vindt. Of zelfs ietsje meer.. Zo zoek je meteen je grenzen op. Weet je dat ook weer.

#9 De eerste keer seks met iemand anders na een lange relatie

Je hebt het gevoel dat je niet eens meer weet hoe je nog seks moet hebben, want het enige lichaam wat je begrijpt is dat van je ex. Er gaan een heleboel vragen door je hoofd, ”Wat als ik eigenlijk ontzettend slecht ben in bed?” Calm down. You got this. 

#10 Seks met je ex

Zo fout, maar tegelijkertijd ook lekker vertrouwd en comfortabel. Helaas maakt seks met je ex het liefdesverdriet niet beter. Dus doe het niet!

Time to shop!

Josh V
JOSH V
€169,99

Diesel
WEHKAMP
€49,00

Josh V
JOSH V
€129,99

Shabbies Amsterdam
SHABBIES
€169,95

Mango
WEHKAMP
€49,99

My Jewellery
MY JEWELLERY
€14,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Waarom goedmaakseks het lekkerste is
Dit zijn de meest populaire tijden om seks te hebben
4x stiekeme seksstandjes

Bron: Cosmopolitan, NSMBL, Flair Online Beeld: Pexels