Bedposities waarbij de aandacht op jouw G-spot ligt

Al is klaarkomen niet altijd een must tijdens de seks, is het toch fijn als er aandacht wordt besteed aan je gevoelige plekjes. Daarom deelt LotteLust de ultieme seksstandjes die jouw G-spot in vuur en vlam zetten.

De cowgirl

Niet alleen heeft je lover het uitzicht van zijn leven, ook stimuleert dit standje jouw G-spot tot in de puntjes. Omdat jij de touwtjes in handen hebt, kun jij het tempo en de diepte bepalen. Kantel je bekken en leun een beetje naar achter, zodat zijn penis precies tegen je G-spot aanwrijft. Double the pleasure door je clitoris tegelijkertijd te stimuleren. Een seksspeeltje kan hier een fijne bijdrage aan leveren! Met deze tips word je een ster in Girl On Top.

De schaar

Neem plaats op je rug en drapeer je benen tot een X voor overweldigende G-spot stimulatie. Juist omdat jullie lichamen elkaar niet raken is deze positie mega spannend. Jij geeft je helemaal over aan hem en het hevige gevoel tussen je benen. Om extra intensiteit toe te voegen kunnen jullie elkaar diep in de ogen aankijken.

De missionaris

Deze klassieker mag niet ontbreken aan dit lijstje! De missionaris is het perfecte standje om je G-spot te prikkelen. Dit standje is heel rechttoe rechtaan en daarom lekker easy om uit te voeren. Het grote voordeel is dan ook dat je lekker ontspannen op je rug ligt. Om een G-spot orgasme te bereiken is het van belang dat je helemaal zen bent. Daarnaast kun je alle kanten op met de missionaris. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze variaties op de missionaris? Probeer daarnaast te experimenteren: gooi je benen in de lucht, zet je voeten tegen zijn borst of sla je benen om hem heen om het fijne gevoel aan te sporen. Een kussen onder je bips of je billen omhoog duwen does the trick!

Beeld: Getty Images