Bruin, blond of toch rood? Deze haarkleur vinden mannen het mooist

Natuurlijk hebben wij vrouwen een hele wensenlijst waar onze perfecte man aan moet voldoen. Hij moet grappig, zorgzaam, spontaan en lief zijn, maar over het uiterlijk hebben we natuurlijk ook wat te zeggen. Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeur. Wat we alleen vergeten is dat mannen dit ook hebben. Uit een onderzoek van Social Network site Badoo hebben we eindelijk wat meer duidelijkheid over hoe de perfecte vrouw eruitziet. Wat zou het zijn: bruine, blauwe of toch groene ogen?

I’ve got my eyes on you

Social Network site Badoo heeft een onderzoek gehouden onder tweeduizend (!) mannen die werden gevraagd om hun droomvrouw te beschrijven. Hierbij werd vooral gekeken naar haar- en oogkleur. En wat bleek: meer dan zestig procent van de mannen gaf aan dat ze vrouwen met bruin haar (33,1%) aantrekkelijker vinden dan een andere haarkleur.

Blond haar kwam op de tweede plek met 29,5 procent, zwart haar kreeg 28,6 procent en roodharige maar 8,8 procent. Wow! Minder goed nieuws voor mijn rode haren…

Ook werd er naar oogkleuren gekeken. Met ruim veertig procent zijn blauwe ogen de grote favoriet is. Gevold door bruine ogen met dertig procent, groen met achttien procent en hazelnoot met dertien procent. We kunnen dus wel concluderen dat de perfecte droomvrouw bruin haar heeft met blauwe ogen.

Misschien toch maar eens overwegen om mijn haar te verven en lenzen te dragen.

Deze kleuren staan brunettes het mooist!

Rino & Pelle
TER HORST VAN GEEL
€179,90

Mango
WEHKAMP
€28,79

Vila
OTTO
€49,99

Vila
OTTO
€49,99

Only
OTTO
€59,99

Heine
OTTO
€14,95

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

5x waarom vrouwen op oudere mannen vallen
De plekken waar je in de lente de leukste mannen tegenkomt 
Deze 5 dingen vinden mannen super aantrekkelijk

Bron: Badoo | Beeld: Unsplash