Doe dit bij een man en hij knapt op jou af!

man

Iedere vrouw heeft het wel eens meegemaakt. Dagelijks voerden jullie WhatsApp gesprekken tot midden in de nacht. Na een aantal dates werden jullie steeds serieuzer en ineens… liet hij niks meer van zich horen. He’s just not that into you! Tja… Mannen zijn nu eenmaal niet altijd even duidelijk. Vaak zeggen ze niet direct wat ze nu van ons vinden. Sterker nog, de meeste mannen zeggen het nooit omdat ze bang zijn dat ze ons kwetsen. Begrijpelijk, maar het is heel irritant als een man deze afknappers voor zich houdt. Zo kun je er immers niks aan doen of er van leren. Veel vrouwen hebben te weinig kennis wat mannen echt onaantrekkelijk aan ons vinden. Daarom hebben wij de grootste afknappers van een man bij een vrouw, voor je op een rij gezet.

Als we dit doen knapt een man af

Slechte hygiëne

Dit is toch wel dé #1 afknapper van mannen. Een slechte adam, vieze nagels, stinken…  Oke stop maar! Genoeg vieze details. Lady’s was je regelmatig en zorg dat je lekker ruikt.

Zijn mannelijkheid afnemen

Ofwel, hem de leiding afnemen. Mannen hebben al van oudsher de taak om te jagen. Je moet hem het gevoel geven dat hij degene is die leidt. Zodra jij steeds het initiatief neemt en besluiten neemt, komt zijn mannelijkheid in gevaar en zal hij snel verdwijnen. Jagen betekent ook dat je een uitdaging blijft voor hem. Een man wilt moeite doen voor een vrouw. Speel een beetje hard to get. Maar lady’s dat is iets anders dan impossible to get!

Onzekerheid

Mannen houden van vrouwen met zelfvertrouwen. Je moet een eigen mening hebben en gepassioneerd ergens over kunnen vertellen. Als je niks te melden hebt maakt het je extreem saai en onzeker. Dit is een no go voor mannen!

Geen aandacht aan je uiterlijk besteden

Mannen zijn visueel ingesteld. Ze worden nu eenmaal voor een groot deel aangetrokken door ons uiterlijk. Dit betekent niet dat je een supermodel moet zijn. Maar kapotte of oma lingerie vinden mannen bijvoorbeeld héél onaantrekkelijk. Trek iets moois aan en doe je best voor hem. Dat is vaak al voldoende! Mannen houden van vrouwen met een mooi lichaam, maar we hoeven echt niet uren in de gym te staan zweten. Als je gespierder bent dan hem, is hij binnen de kortste keren namelijk ook vertrokken.

Praten over je ex

Dit is absoluut slecht voor je aantrekkingskracht. Logisch toch? Het voelt namelijk alsof hij steeds met hem wordt vergeleken en aan een standaard moet voldoen.

Slecht tussen de lakens

Er is niets ergers voor een man dan een vrouw die slecht is in bed. Mannen vinden seks nu eenmaal belangrijk. Passief en saai zijn vindt hij niet leuk. Hem de leiding afnemen vindt hij in bed niet erg, mits je het goed doet 😉

Hier maak je hem blij mee!

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€19,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€29,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€16,99

Levee
OTTO
€19,99

Hunkemöller
HUNKEMÖLLER
€29,99

Jette
OTTO
€59,99

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

LEES OOK:

Feiten over mannen op het gebied van daten en relaties
5x Waarom vrouwen op oudere mannen vallen
Dames opgelet! Zo denken mannen over lingerie

Bron: Mannenbrein | Beeld: Unsplash