De 8 meest sexy beroepen voor mannen

sexy beroepen

Toegegeven, wat voor de ene vrouw aantrekkelijk is, is het voor de andere totaal niet. Het is dan ook niet makkelijk om de meest betrouwbare lijst samen te stellen met de meest sexy beroepen. Maar, uit een onderzoek van LotteLust is gebleken dat beroepen uit onderstaande lijst vaak gelijk staan aan gevulde lakens!

Dit zijn de 8 meest sexy beroepen voor mannen

Dokter

Dokters verdienen vaak per definitie veel geld, maar er is meer. Ze zijn intelligent en zorgzaam en komen daardoor regelmatig voor in de sexfantasieën van vrouwen. Iemand genezen of zelfs redden van de dood werkt heel erotiserend. De meest sexy dokters zijn chirurgen en kinderartsen. Gynaecologen vallen een beetje buiten de boot. Logisch, gezien het geen prettige gedachte dat zij dagelijks talloze poezen bestuderen. Om nog maar te zwijgen over de gedachtes die op kunnen treden tijdens een vrijpartij…

The big boss

Het maakt eigenlijk niet eens zoveel uit waar de man in kwestie baas van is. Maar macht erotiseert, dus of the big boss nu een snoepwinkel in zijn bezit heeft of het brein achter een miljardenbedrijf is… Het is niet voor niets een geliefd rollenspel onder stelletjes.

Advocaat

De advocaten kunnen niet ontbreken in dit lijstje. Ze zijn intelligent, charmant, rad van tong en niet onbelangrijk: ze kunnen goed luisteren. Menig vrouwenhart valt in zwijm voor de advocaat. Daarbij dragen ze vaak een pak wat hen bijzonder sexy en verfijnde mannen maakt.

Pianist

Vrouwen vallen op mannen met talent. Muzikanten zijn creatief, spontaan en vaak heel gepassioneerd in een relatie. Wat wil je nog meer? Een man die zijn instrument met liefde bespeelt, kan je alleen maar doen dromen van hoe hij jou zal bespelen. Droom jij ook al lekker weg… Zondagochtend, een lekker koffietje in je hand en je geliefde in boxershort achter de vleugel. Eén ding is zeker: die dag blijven jullie binnen.

Brandweerman

Of ’t nu komt door hun fysieke bekwaamheid of omdat ze professioneel van een paal moeten glijden; we hebben geen idee. Wat we wel weten is dat een brandweerman alles kan blussen, behalve de passie van een vrouw. Houd er wel eventjes rekening mee dat een afspraakje plots afgebroken kan worden wanneer er iets anders in vuur en vlam staat. Bummer!

Aannemer

Een man die goed is met zijn handen, waar vind je die nog? En geef toe, ook reuze handig toch, zo’n handyman in huis?

Piloot

Oké, nog een vette cliché. Maar geef toe, piloten zijn gewoon onweerstaanbaar. Ze zijn intelligent, zeldzaam in hun soort én dragen zo’n fantastisch uniform. Piloten kennen geen vrees en stralen zoveel gezag uit. Wie wil er daarmee nu niet eens van grond gaan?

Ziezo, onze top 8 meest sexy beroepen voor mannen. Zijn jullie akkoord?

Dit zijn trouwens de grootste sexfantasieën van mannen.

Shop de look!

Maryley
TER HORST VAN GEEL
€129,90 90,90

My Jewellery
MY JEWELLERY
€29,95

Coolcat
COOLCAT
€19,99 10,00

Steve Madden
STEVE MADDEN
€99,99

Violet Hamden
HUDSON’S BAY
€69,00

Yves Saint Laurent
HUDSON’S BAY
€35,00

 

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Beeld: Unsplash