7x berichtjes die we met spijt naar onze ex hebben verstuurd

ex

We weten allemaal dat het leven een rollercoaster kan zijn. En dat is helemaal het geval als je midden in een break-up zit. Er zijn zoveel awkward situaties die zich voor kunnen doen (heel laat in de nacht, na wat wijn, over de telefoon). Deze berichtjes herken je vast wel die we beter niet naar onze ex hadden kunnen sturen.

Oeps! Deze berichtjes kun je beter niet naar je ex sturen

#1 “Ben je nog wakker”?

Het is uit, of nou ja, een soort van. Maar misschien ben je nog niet helemaal klaar om hem te laten gaan. Je weet hoe het gaat: een paar wijntjes, out on the town en opeens lijkt het een supergoed idee om hem een casual berichtje te sturen. Want om naar zijn huis te gaan terwijl hij compleet nuchter is om 3 uur ’s nachts is helemaal geen slecht idee! Nee, nee, nee, ladies doe dit jezelf alsjeblieft niet aan…

#2 Die ene waar de autocorrectie compleet de vibe verstoord

Je hebt eindelijk de moed verzamelend om hem te vertellen hoe je je voelt. Maar via een berichtje moet je natuurlijk wel goed nadenken. Je vertelt hem dat hij zich als een “backing klootzak” heeft gedragen en dit geeft niet echt de impact die jij bedoelde. God damn, die stomme dikke duimen.

#3 Een screenshot van zijn berichtje stuur je per ongeluk ook naar hem

Er zijn wat dingen die je gewoon nooit mag zien. Dingen zoals een screenshot van een complete conversatie tussen twee mensen en de opmerking erbij “is hij niet raar bezig?” die eigenlijk was bedoeld voor je BFF. Niets voelt zo shocking als het realiseren dat je het naar hem hebt verstuurd.

#4 Het hele opstel heb je te snel verstuurd

Je hebt ongeveer al vijf pagina’s getypt maar wilde nog een laatste check doen. Maar hop, hetzelfde dikke duimpje drukt per ongeluk op “stuur”. *Gooit telefoon uit het raam*

#5 “Ik mis je'”

Dit is een echte not done! Dit zegt vaak meer iets over je eigen eenzaamheid dan de het feit dat je hem mist. Het is ook logisch dat je hem mist, hij heeft immers een belangrijk plekje in je leven gehad. Maar onthoud dat jullie niet zonder reden uit elkaar zijn gegaan. Het gevoel van eenzaamheid zal slijten, no worries!

#6 “Btw, het gaat echt goed met me”!

Hoe goed je het ook probeert te verbergen, dit berichtje zegt het tegenovergestelde en je ex zal dit door hebben. Waarschijnlijk wil je aan hem laten blijken dat je er totaal niet mee zit en je weer verder gaat met je leven (in de hoop dat hij je gaat missen).

#7 De “oeps, het verkeerde nummer” berichtje.

Iedereen denkt altijd dat -ie hiermee weg komt. Maar helaas, iedereen kent deze oude truc. Laat dit nu voor wat het is en begin maar met je kapot te schamen. Goodluck!

Shop de look!

Mango
WEHKAMP
€59,99 49,99

Coolcat
WEHKAMP
€29,99

Steve Madden
STEVE MADDEN
€109,99

Valentino
WEHKAMP
€69,99

Love Stories
DE BIJENKORF
€55,00

Baublebar
HUDSON’S BAY
€35,00 10,50

✰ Shop verder in de STYLETODAY shop ✰

Bron: Asos Likes, Fleurflirt, NSMBL | Beeld: Unsplash